Cx.com 10 GB pentru stocare, sincronizare, share și colaborare de/între fișiere în cloud!

Haideți să luam pe rând caracteristicile acestui serviciu să vedem ce oferă mai exact!

Stocare – Serviciul oferă din start 10 GB spațiu de stocare online, ceea ce cred că e arhi-suficinet pentru un utilizator obișnuit. Spațiu care poate creste până la 16 GB dacă vă invitați prietenii să se alăture și ei serviciului. Pentru fiecare prieten care își face cont prin link-ul vostru de referință primiți 300 MB în plus. Bineînțeles, există și conturi plătite care oferă 25GB, 50GB sau 175GB , dar nu ne interesează prea mult dat fiind faptul că noi căutăm ceva free.

Sincronizare – Ne putem sincroniza fișierele pe mai multe dispozitive, ele fiind disponibile accesării/modificării oriunde ne-am afla.

Share –  Avem control total a ceea ce vrem să împărțim cu alții. Putem alege din opțiuni ca fișierele să fie publice sau private și să le share-uim pe rețelele de socializare preferate.

Colaborare – Putem crea conversații în jurul fișierelor, cum e pe rețelele sociale cu, comentariile la poze sau alte la chestii. Putem partaja fișiere astfel încât alți utilizatori CX pot lăsa comentarii la acestea, acțiune care ne poate fi de folos dacă spre exemplu avem nevoie de părerea sau ajutorul cuiva în privința fișierului respectiv. Putem crea grupuri astfel încât oricine să se poate alătura conversației, permițându-i astfel să modifice fișierele respective sau să adauge altele noi. Un neajuns al versiunii free este că putem crea doar 2 grupuri, fiecare cu doar 2 utilizatori.

Lăsând la o parte pălăvrăgeala despre caracteristica Colaborare a serviciului CX, deși mie personal mi se pare interesant și aș încerca-o, dar nu prea am cu cine. Nu cred că va interesa pe multă lume, dat fiind faptul că poate majoritatea s-au obișnuit cu Google Docs sau mă-rog mai nou Google Drive pentru lucrul cu documente în grup.

Serviciul dispune și de o aplicație pentru Windows , Mac, Android, iPhone. Obs. „Înainte de a instala aplicația pentru Windows trebuie să instalați Net Framework 4 deoarece aplicația nu poate rula fără acesta!

Chiar și spațiul de stocare de 10 GB, fără a mai lua în calcul și celelalte facilități ar fi un motiv bun pentru a-l încerca, de aceea îl recomand și vouă.

Pentru a vă face un cont puteti accesa aces link!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.