Program pentru descărcat și descoperit programe noi: DDownloads

DDownloads este genul de program pe care al trebui să-l cunoască toți cei pasionați de testarea de programe noi pentru Windows de tot felul, dar care preferă să le descopere fără a colinda Internetul și fără a-și expune sistemele vreunui risc.

DDownloads-program-descoperit-programe

DDownloads se laudă cu o bază de date cu programe impresionantă, însoțite de garanția că sunt libere de malware și adware. Link-urile de download, directe sau indirecte, țintesc doar site-uri legitime și de încredere, iar aplicațiile afișate sunt organizate pe categorii.

Conform dezvoltatorului său, DDownloads include doar programe gratuite și Open Source, de la navigatoare Web la pachete de codecuri și service pack-uri, a căror descărcare nu implică niciun cost pentru utilizator.

Pentru a descărca un program, selectați-l din catergoria căruia aparține apoi apăsati butonul Download, indicat în captura de ecran de mai jos de săgeata cu numărul 2.

descarcarea si instalarea programelor folosind ddownloads

După descărcare vi se va oferi posibilitatea de a instala programul pentru a începe folosirea sa.

Baza de date a programelor este actualizată și în continuă dezvoltare, în aceasta fiind adăugate zilnic noi programe care îndeplinesc condițiile pentru a fi cooptate în DDownloads, prin urmare, dacă îl veți instala, amintiți-vă să-l deschideți zilnic pentru a fi la curent cu noutățile.

Din punct de vedere al compatibilității nu aveți de ce să vă faceți griji, DDownloads poate fi instalat și utilizat pe orice versiune a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, inclusiv Windows 10. Îl puteți descărca din diverse surse, dar sfatul meu este să optați pentru cea oficială, cu siguranță prima în care veți găsi cea mai recentă versiune a sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.