Program de descărcat videoclipuri de pe YouTube sau Facebook

Video Downloader este o platformă folosită pentru descărcarea clipurilor video sau pentru extragerea fișierului audio dintr-un videoclip. Spre deosebire de alte programe de descărcat fișiere video de pe internet, 4K Video Downloader are mai multe opțiuni în ceea ce privește descărcarea. Astfel puteți descărca de pe site-uri precum DailyMotion, Vimeo, Facebook, YouTube și puteți să alegeți calitatea dorită și formatul.

4kdownload

Pentru a descărca un clip video trebuie să copiați link-ul și să îl lipiți în opțiunea programului Paste URL, după care selectați calitatea pe care o doriți. În funcție de calitate va crește și dimensiunea fișierului descărcat.

Video Downloader permite descărcarea simultană a mai multe videoclipuri, oprirea sau ștergerea unei descărcări și multe altele. Descărcările le veți găsi dacă dați click dreapta pe fișierul dorit și alegeți opțiunea Show In Folder.

4kdownload2

Video Downloader este disponibil pentru toate sistemele de operare Windows actuale, dar dispune și de versiuni pentru MAC sau Linux.

Download

Un comentariu

  1. La fix este programul, chiar aveam nevoie de asa ceva si mi-era lene sa cotrobai enternetu. Ca sa vad daca merge si in varianta portabila (sint obsedat de chestia asta), am instalat deci 4K Video Downloader, am copiat intregul folder in alta parte, apoi l-am dezinstalat. Folderul copiat merge perfect, deci imi este util sa-l pun pe un stick si sa-l pot lua cu mine oricand am nevoie.
    Multumiri, si un an nou fericit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.