Optimizarea computerului și analizarea regiștrilor

Registry Recycler este un program folositor pentru orice calculator deoarece identifică toate problemele legate de regiștrii. Este cunoscut faptul că o importanță majoră în mentenanța unui computer, o are curățarea regiștrilor.

regrecycler1

Aplicația este ușor de folosit și are o interfață ce vă permite să rezolvați problemele regiștrilor cu doar câteva click-uri. Primul pas este scanarea computerului, care durează destul de puțin și nu necesită decât câteva minute. Programul va analiza toate intrările din regiștrii, legăturile către alte aplicații, aplicațiile ce pornesc automat odată cu sistemul dumneavoastră și multe altele.

Al doilea pas este reprezentat de afișarea raportului după scanarea completă. În raport veți vedea problemele legate de regișțrii și va fi afișat numărul exact de erori.

regrecycler2

După afișarea raportului, urmează rezolvarea problemelor. Programul vă oferă posibilitatea să alegeți ce probleme doriți să rezolvați. Puteți să ștergeți toate erorile, să alegeți doar una sau să curățați complet regiștrii.

regrecycler3

Programul este disponibil pentru toate sistemele de operare Windows actuale și poate fi găsit în varianta portabilă, care nu necesită instalare sau varianta completă, care vă permite să instalați aplicația în computer.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.