Program de recuperat fișierele șterse din PC

Undela este un program folositor pentru cei care au pierdut fișiere din computer, de pe usb sau stick. Aplicația poate restitui toate fișierele șterse deoarece acestea sunt salvate pe un spațiu liber al disk-ului. Chiar dacă acesta vă poate salva din multe încurcături, vă sugerez sa aveți mereu un backup făcut la fișierele importante.

undela1

Undela are o interfață comună reprezentată de File Explorer, care vă permite să navigați ușor printre fodere și fișiere. După ce ați selectat folderul în care vreți să găsiți fișierele șterse, trebuie doar să dați un click pe Scan. De asemenea, aveți posibilitatea să selectați o scanare completă (apăsând Full Scan), pentru rezultate amănunțite.

Programul vă mai permite să cautați direct fișierul dorit prin opțiunea Find sau să recuperați toate datele dintr-o partiție ștearsă prin opțiunea Advanced Search.

undela2

Undela este un program folositor pentru cei care au pierdut fișiere importante și au nevoie să le recupereze. Acesta poate fi instalat și folosit pe toate sistemele de operare Windows de actualitate, Linux și Mac.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.