Program gratuit cu care poți vizualiza, uni, separa sau converti documente PDF

Când vine vorba de documente a căror modificare se dorește a fi împiedicată, formatul PDF este rege! De altfel, popularitatea de care se bucură acesta poate fi comparată doar cu cea a formatului MP3 în cazul fișierelor audio, iar acest aspect bineînțeles că nu-i putea lăsa indiferenți pe programatorii dispuși să facă orice pentru a ieși într-un fel sau altul din umbra necunoscutului.

Program de vizualizat, convertit, separat și unificat documente PDF

Advanced PDF Utilities Free este un fel de „all inclusiv” al documentelor PDF și spun asta deoarece permite atât vizualizarea cât și separarea, unificarea și convertirea acestora în diverse formate printre care JPEG, BMP, WMF, EMF, EPS, PNG, GIF, TIFF, EMF+, HTML5 și G4 TIFF.

Cu alte cuvinte, acest program ne oferă controlul total asupra documentelor PDF și de altfel acesta este și motivul pentru care am decis să vă vorbesc despre el. Aș mai putea adăuga și că Advanced PDF Utilities Free poate fi instalat și utilizat pe orice sistem de operare Windows, deși nu consider a fi necesar să o fac; e logic.

Download Advanced PDF Utilities Free

7 Comentarii

  1. Nu mi se deschide programul. Imi zice sa descarc OCRdll plugin. De unde il iau ca pe site-ul lor nu-l gasesc. O fi problema generala sau doar la pc -ul meu ?!

      1. Am sters, descarcat si reinstalat din nou,am luat si fisierul ocr.dll de pe adresa data de polferis pe ask.forwindows, dar problema persista. Chiar as avea nevoie de programul asta, asa ca poti sa-mi dai o rezolvare ?!ms mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.