Program pentru înregistrare sunete microfon și fluxuri audio externe: TTFA Sound Recorder

Dacă ați dorit vreodată să vă înregistrați vocea sau să înregistrați un flux audio online, sau orice alte sunete emise de un program instalat în calculator și nu ați găsit cu ce, atunci înseamnă că nu ați dat peste TTFA Sound Recorder, un program numai bun pentru așa ceva. Programul este gratuit și simplu de folosit.

1-TTFA SOUND RECORDER-PLAYER-interfata

Simplitatea în utilizare și faptul că este un program gratuit, îl recomandă înaintea altor programe de gen, interfața sa vorbind de la sine, fără nicio opțiune ce ar putea deruta utilizatorul.

Programul poate înregistra orice sunet produs la microfonul din dotarea calculatorului, cât și cele produse de un player, joc, sau orice altă sursă existentă, chiar un video de pe un portal dedicat, deschis în browser. Mai mult, aveți posibilitatea de a înregistra din ambele surse concomitent, prin bifarea opțiunii respective. Un scurt videoclip vă poate fi mai de folos decât o mie de vorbe.

Controlul funcțiilor programului sunt cele clasice, simplu de folosit, în plus aveți posibilitatea de control cu ajutorul tastaturii. Aceste se vor afișa la click pe cele două chei din partea dreaptă a meniului superior.

TTFA Sound Recorder

După înregistrare, aceasta va fi plasată în caseta dedicată și, înainte de a fi salvată în format WAV sau MP3, se poate reda cu micul player integrat. Bineînțeles, orice înregistrare nereușită se poate șterge. Opțiunile de menținere a TTFA Sound Recorder deasupra celorlate ferestre deschise și a plasării sale în zona de notificare, completează strictul necesar oricărui utilizator.

 Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.