Program de monitorizare a sănătății hard disk-ului: Acronis Drive Monitor

Hard disk-ul calculatorului poate fi comparat cu un depozit unde ne stocăm toate documentele, pozele, muzică, filme, etc. Este recomandată chiar, monitorizarea sănătății sale în ceea ce privește găsirea și raportarea amenințărilor și riscurilor posibile împreună cu sugestiile de rezolvare a acestora. Renumita firmă Acronis, ne pune la dispoziție Acronis Drive Monitor, un program gratuit de monitorizare a sănătății hard disk-ului, informând utilizatorul în timp real asupra evenimentelor.

1-Acronis Drive Monitor-sumar

Pentru a avea acces la descărcarea produsului, va trebui să oferiți câteva date, însă nu vă panicați, nu va trebui nicio confirmare. De asemenea, în procesul de instalare veți avea oferta Acronis True Image Home (backup și restaurare), pe care îl puteți testa în versiunea trial 30 de zile.

Programul este capabil de a genera notificări de avertizare în cazul unor eșecuri ale funcționalității hard disk-ului, oferind informații în timp real asupra procentului de sănătate, temperatură, a atributelor SMART (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology), cât și notificări asupra copiilor de siguranță realizate cu Aconis True Image Home, dacă este cazul.

2-Acronis Drive Monitor-raport-detaliat

Acronis Drive Monitor este potrivit atât utilizatorilor începători, prin simplitatea afișării stării generale de sănătate a hard disk-ului, a temperaturii sale, cât și utilizatorului avansat, prin rapoartele detaliate conținând date tehnice (data, ora, nivelul de risc, descriere, etc), ce pot fi exportate într-un fișier XML pentru o analiză comparativă ulterioară. Asupra evenimentelor petrecute, veți fi informați imediat, în zona de notificare, loc unde programul va rula în fundal.

3-Acronis Drive Monitor-raport-erori

Opțiunile programului vă oferă posibilitatea informării prin e-mail asupra monitorizării evenimentelor hard disk-ului, modificarea afișării temperaturii, din Fahreinheit în Celsius, cât și posibiliitatea dezactivării monitorizării copiilor de siguranță, în cazul când nu ați instalat Acronis True Image Home.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.