Program pentru ascuns adresa IP

De un program pentru ascuns adresa IP puteți avea nevoie oricând, dar în mod special atunci când vă conectați la un site spre care a fost restricționat accesul pentru o anumită zonă geografică, așa cum se întâmplă în cazul mai multor site-uri de streaming video printre care și Hulu. În plus, programul despre care vă voi vorbi în continuare, vă poate fi util și atunci când vă conectați la Internet printr-o rețea publică (genul celor existente în cafenele, aeroporturi, centre comerciale, etc.), iar asta deoarece, pe lângă faptul că vă ascunde adresa IP, acesta creează o Rețea Virtuală Privată (VPN) care și criptează datele primite sau trimise.

program pentru ascuns adresa IP

Vpn One Click este un program gratuit de ascuns adresa IP care ne oferă posibilitatea conectării la servere din întreaga lume. Aceste servere, utilizate pe post de intermediar între calculatorul nostru și site-urile accesate ori serverele aplicațiilor de chat și/sau VoIP, vor împiedica localizarea noastră.

Pentru a realiza conexiunea la oricare dintre serverele disponibile în scopul ascunderii adresei IP și criptării datelor conexiunii, tot ce avem de făcut (după descărcarea, instalarea și rularea programului), este să dăm click pe unul dintre steagurile afișate, acestea reprezentând țara în care se află serverul respectiv.

conectatConexiunea va fi stabilită în mai puțin de câteva secunde. După ce conexiunea a fost realizată, adresa noastră IP a fost ascunsă iar traficul criptat, statusul programului Vpn One Click se va schimba în Connectet, iar sub acesta vom vedea noua adresă IP care ne-a fost alocată, adică adresa IP cu care suntem identificați de către site-urile pe care le vizităm.

Open Vpn One ClickPentru deconectarea de la Vpn One Click, tot ce avem de făcut este să accesăm zona de notificare a sistemului de operare Windows, să dăm click-dreapta pe iconița programului și să alegem opțiunea Disconnect din meniul contextual. Tot în acel loc, atunci când programul este minimizat, vom vedea și steagul țării în care se află serverul la care suntem conectați.

Pe durata folosirii acestui program de ascuns adresa IP, viteza conexiunii la Internet va fi redusă. Nu foarte mult, dar suficient încât să vă recomand să închideți programul atunci când ascunderea adresei IP și criptarea datelor conexiunii nu sunt necesare.

În rest, pot să vă mai spun despre acest program că este foarte rapid, că se mișcă excelent în Windows 7 (sistemul de operare în care l-am probat), și că pentru a putea funcționa va instala o interfață de rețea virtuală în calculatorul nostru, pe care este important să nu o dezactivăm.

Download Vpn One Click

4 Comentarii

  1. Salut. Am o intrebare, sunt unele site-uri care iti salveaza ip-ul, dupa ce te-ai logat. Daca eu ma loghez cu o adresa ip din america sa zic, dupa va aparea ca am fost logat cu adresa ip din america sau va disparea adresa ip de america deoarece era una „fictiva”!? Stima

    1. Da, în special forumurile, dar la o nouă autentificare cu adresa IP reală, se poate să nu fi recunoscut. Depinde de gradul de securitate al site-ului. În orice caz, dacă îți creezi un cont undeva și vrei să păstrezi acel cont, nu te sfătuiesc să folosești proxy-uri, sau alte metode de schimbare a IP-ului real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.