Performanță mai bună pentru Hard Disk-ul calculatorului tău

Pentru a obține o performanță mai bună a Hard Disk-ului instalat în calculatorul tău, e foarte important ca fișierele de pe aceasta să nu fie fragmentate, din motivele pe care le-am menționat și explicat aici, la capitolul „Defragmentarea Hard Disk-ului”. Dintre programele de defragmentare existente în momentul de față, Piriform Defraggler este unul dintre cele mai bune și rapide. Mai mult, am întâlnit utilizatori foarte experimentați care erau în starea să bage mâna în foc pentru a demonstra că sunt convinși că nu există niciun alt program de defragmentare mai bun decât acesta!

performanță mai buna pentru hard disk-ul calculatorului tau

Defragmentarea Hard Disk-ului cu Piriform Defraggler se realizează foarte simplu: după instalarea și deschiderea programului, selectați partiția pe care doriți să o defragmentați, după care apăsați butonul Analiză:

analiza hard disk

După finalizarea analizei, apăsați butonul Defragmentare și așteptați finalizarea operației. În tot acest timp este recomandat să nu descărcați fișiere de pe Internet, să nu vizionați filme ori video-uri online, și să nu copiați ori mutați fișiere din calculator. Timpul necesar defragmentării depinde foarte mult de gradul de fragmentare al fișierelor de pe Hard Disk, dar și de resursele calculatorului. La finalizarea defragmentării închideți programul și continuați să folosiți calculatorul.

Este recomandat să realizați defragmentarea la un interval de 30 de zile pentru a menține Hard Disk-ul în formă și obține de la acesta cel mai bun randament posibil.

Download Defraggler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.