Program de modificat imagini

PaintStar este unul dintre cele mai simple și rapide programe de modificat imagini pe calculator, dar asta nu înseamnă că este și lipsit de funcții de editare. Acesta, pe lângă instrumentele de editare de bază, pune la dispoziția utilizatorului o câteva zeci de filtre și efecte artistice, organizate pe categorii, în funcție de sarcina îndeplinită. Iată, de exemplu, filtrele disponibile în ramura Color:

program de modificat imagini PaintStar

PaintStar nu include funcții avansate de editare, punctul său forte fiind, după cum puteți observa și în captura de ecran de mai sus, filtrele creative. Cu alte cuvinte, programul este un fel de Microsoft Paint îmbogățit, motiv pentru care îl consider interesant pentru toți cei care vor să aplice efecte diverse fotografiilor pe care urmează să le publice în profilul de pe rețelele de socializate.

PaintStar nu trebuie instalat, acesta fiind oferit în versiune portabilă, și poate fi rulat în orice calculator cu un sistem de operare Windows. În plus, după extragerea arhivei .zip în care este oferit, acesta ocupă doar 2,66 MB, motiv pentru care poate fi păstrat cu ușurință în orice stick de memorie cu această cantitate de spațiu disponibilă.

Download PaintStar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.