Program de facut Puzzle din poze

V-am prezentat în urmă cu ceva timp un program de făcut puzzle din poze, dar între timp, se pare că programul a dispărut, acesta fiind eliminat de către dezvoltatorul său. Așadar, rescrierea articolului și prezentarea unei noi soluții era singura posibilitate de a vă oferi ceva folositor. Cea mai bună alternativă, din păcate pentru cei care doreau să-și poată transforma pozele în puzzle offline, este un program online…

Jigsaw Planet: program pentru generarea de puzzleuri din poze.
Jigsaw Planet: program pentru generarea de puzzleuri din poze.

Este vorba despre o aplicație online de făcut puzzle din poze, adică una pe care o puteți folosi doar atunci când aveți conexiune la Internet, și doar prin intermediul Internet Browserului. Este foarte ușor de folosit, iar puzzle-urile sunt generate în funcție de setările alese de noi, după încărcarea pozei pe care dorim să o transformăm.

Pentru a menține comunitatea de utilizatori curată, dezvoltatorii acesteia solicită crearea unui cont pe baza unei adrese de email reale, însă vă asigur că cele câteva secunde necesare înregistrării vă vor fi compensate cu o aplicație captivantă și interactivă, creată special pentru a satisface pasionați de puzzle-uri.

Aplicația ne întâmpină cu toate instrumentele de care avem nevoie pentru a încărca fotografiile personale și genera puzzle-uri în funcție de propriile preferințe, ulterior oferindu-ne posibilitatea de a le rezolva.

Încărcarea propriei fotografii pentru a fi convertită în puzzle.
Încărcarea propriei fotografii pentru a fi convertită în puzzle.

După cum puteți observa în imaginea de mai sus, la încărcarea fotografiei ni se va permite să dăm un nume proiectului, să alegem numărul de piese în care va fi împărțită aceasta pentru a ajusta gradul de dificultate în funcție de preferințele și abilitățile personale.

Sunt oferite două modalități de joc: cel clasic, care implica aranjarea pieselor pentru a reconstrui imaginea originală, potrivit pentru cei care preferă modul tradițional de rezolvare a puzzle-urilor, și modul rotativ, care adaugă o altă dimensiune la joc, în care piesele pot fi rotite pentru a se potrivi.

Puzzle personalizat din propria poză.
Puzzle personalizat din propria poză.

În plus, utilizatorii platformei pot explora și rezolva puzzle-uri create de alte persoane, colecția extinsă fiind împărțită pe categorii, inclusiv natură, faună, artă, șamd. Varietatea de opțiuni puse la dispoziția noastră au rolul de a ne satisface interesele și preferințele de joc.

Periodic, Jigsaw Planet organizează competiții și provocări, evenimente a căror scop este acela de a încuraja utilizatorii să-și testeze și pună la încercare abilitățile concurând pentru a obține scoruri mai bune și urca poziții în clasamentul intern, aspect ce adaugă un element de competiție și totodată stimulează interacțiunea între membrii comunității închegate în jurul său.

După rezolvarea unui puzzle, utilizatorului i se oferă posibilitatea de partajare prin intermediul rețelelor de socializare ori alte metode folosind link-ul unic ce duce spre puzzle-ul reconstruit.

În concluzie, datorită funcțiilor precum posibilitatea a a crea puzzle-uri folosind fotografiile personale, ajustarea gradului de dificultate, a modalităților de rezolvare și partajare, Jigsaw Planet, o consider demnă de luat în calcul atunci când sunteți în căutarea unei astfel de aplicații.

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.