Program de facut Puzzle din poze

V-am prezentat în urmă cu ceva timp un program de făcut puzzle din poze, dar între timp, se pare că programul a dispărut, acesta fiind eliminat de către dezvoltatorul său. Așadar, rescrierea articolului și prezentarea unei noi soluții era singura posibilitate de a vă oferi ceva folositor. Cea mai bună alternativă, din păcate pentru cei care doreau să-și poată transforma pozele în puzzle offline, este un program online, Jigsaw:

program de facut puzzle din poze

Jigsaw este un program de făcut puzzle din poze pe care îl puteți folosi doar atunci când aveți conexiune la Internet, și doar prin intermediul Internet Browserului. Acesta este foarte ușor de folosit, iar puzzle-urile sunt generate în funcție de setările alese de noi, după încărcarea pozei pe care dorim să o transformăm.

Puzzle-urile generate, la fel ca în cazul programului recomandat inițial, nu sunt altceva decât noi imagini peste care se aplică un efect, create în scopul de a fi înrămate sau publicate în rețelele de socializare. Din acest motiv, dacă doriți să creați puzzle-uri pe care să le puteți printa, vă recomand să utilizați All Star Puzzles.

Link Jigsaw

Multimedia

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.