Tenorshare Any Data Recovery: program pentru recuperarea datelor șterse ori pierdute (review & 10 licențe pentru versiunea Pro)

Continuăm seria recenziilor însoțite de licențe gratuite pe care vi le oferim cadou împreună cu dezvoltatorii, iar de această dată o facem pentru a vă prezenta Tenorshare Any Data Recovery, un program de recuperare a datelor șterse ori pierdute de pe Hard Disk-uri, carduri SD sau stick-uri USB, dar care permite și restaurarea partițiilor corupte, redimensionate sau eliminate.

Tenorshare Any Data Recovery Pro

La pornire, Tenorshare Any Data Recovery va afișa un panoul în care vom putea selectat tipul fișierelor pe care dorim să le recuperăm cu ajutorul său. Astfel, dacă dorim recuperarea unor documente Word, Excel, PDF sau orice alt tip de document admis, vom bifa caseta Document.

Acest pas este util din mai multe puncte de vedere. În primul rând simplifică localizarea fișierelor pierdute, rezumând căutările doar la tipul fișierelor pe care dorim să le recuperăm, prin urmare procesul va dura mult mai puțin decât altul care va viza toate tipurile de fișiere, inclusiv muzica, filmele, emai-urile sau fotografiile care au poposit la un moment dat prin dispozitivul de stocare supus scanării exhaustive.

În continuare ni se va cere să selectăm locația sau dispozitivul în care ne amintim că se aflau fișierele înainte de a fi șterse ori pierdute.

Și de acestă dată este vorba de un pas important, iar asta deoarece vom dirija programul spre o locație delimitată clar, evitând astfel o scanare inutilă a celorlalte locații și/sau dispozitive de stocare prin care respectivele fișiere știm precis că n-au trecut niciodată.

locatia in care stim ca se aflau fisierele sterse ori pierdute

După selectarea locației sau a dispozitivului, apăsăm butonul Scan pentru a efectua scanarea menită să identifice fișierele aparținând formatului indicat la primul pas. Durata scanării poate varia (și chiar o va face) în funcție de rapiditatea dispozitivului de stocare și a puterii de calcul a calculatorului, și de cantitatea fișierelor de acel tip care au fost eliminate de-a lungul timpului.

scanare in desfasurare

După terminarea analizei, Tenorshare Any Data Recovery ne va cere să indicăm un alt dispozitiv de stocare ca destinație pentru datele recuperate cu ajutorul său. E important să facem acest lucru pentru a evita pierderea permanentă a datelor, dar și pentru a garanta succesul procesului de recuperare.

Aici vom bifa doar casetele din dreptul fișierelor pe care dorim să le restaurăm, apoi apăsăm butonul Recover.

documente ce vor fi recuperate

La fel ca majoritatea programelor de recuperare a datelor, Tenorshare Any Data Recovery ne va cere să indicăm un alt dispozitiv de stocare ca destinație pentru datele recuperate cu ajutorul său. E important să facem acest lucru pentru a evita pierderea permanentă a datelor, dar și pentru a garanta succesul procesului de recuperare.

selectare locatie pentru salvarea fisierelor restaurate

După selectarea locației în care vor fi salvate fișierele restaurate, apăsăm butonul Save și așteptăm ca recuperarea acestora să fie dusă la bun sfârșit.

fisierele sterse au fost recuperate

Și durata acestei acțiuni este condiționată de diverși factori, printre care puterea de calcul a computerului, performanțele dispozitivului din care sunt recuperate fișierele, a celui în care sunt salvate în urma recuperării, dar și a dimensiunii și numărului de fișiere recuperate.

În toate testele efectuate de către noi programul s-a comportat impecabil, iar acestea au fost efectuate într-un PC cu 4 GB de memorie RAM, procesor Intel CoreTM i3-4340, 3.6GHz, Haswell, Hard Disk Western Digital Blue 1TB, 7200rpm, 64MB. Pentru salvarea datelor restaurate am folosit un stick USB Transcend Jetflash 700 de 8GB, adică nimic special.

Cum puteți obține una dintre cele 10 licențe pentru versiunea Pro

Chiar dacă Tenorshare Any Data Recovery dispune și de o versiune gratuită ce poate acoperi cu brio necesitățile unui utilizator casnic, împreună cu Tenorshare Co.,Ltd., dezvoltatorul programului, vă oferim posibilitatea de a intra în posesia unei licențe pentru versiunea Pro a acestuia. Dacă sunteți interesați, lăsați un comentariu în care sa menționați cel puțin alte două soluții de recuperare a datelor șterse ori pierdute dezvoltate de Tenorshare Co.,Ltd.

Un motiv pentru care meritați aleși în detrimentul celorlalți participanți reprezintă un plus, dar nu constituie un pas esențial pentru a participa.

Vă așteptăm răspunsurile până luni,  17 august 2015. Succes!

Update 18.08.2015: Datele pentru activarea versiunii Pro a Tenorshare Any Data Recovery au fost trimise prin email tuturor celor ale căror răspunsuri au fost selectate. Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă mai așteptăm și la alte giveaway-uri!

15 Comentarii

 1. Buna ziua!

  Alte două soluții de recuperare a datelor pierdute ori şterse dezvoltate de Tenorshare Co., Ltd. sunt:
  iPhone Data Recovery
  Card Data Recovery

  Mulțumesc!
  Furdui Dimitrie-Toma

 2. Alte solutii pentru recuperarea datelor: iOS Data Recovery, Android Data Recovery, Mac Any
  Data Recovery.
  Instalez si reinstalez windowsul foarte des si aproape de fiecare data uitam sa-mi salvez fisierele pe alte partiti. Programul m-ar ajuta sa recuperez acele fisiere de care imi aduc aminte ca trebuiau salvate inainte de reinstalare. Mai am tendinta sa sterg foldare intregi fara sa ma uit in prealabil la ce contin, deci programul mi-ar fi util si in asemenea situatii.

 3. Android Data Recovery, WhatsApp Recovery, Mac Any Data Recovery, Tenorshare au solutii de recovery cam pentru orice. Pana acum nu am avut nevoie de un program de recuperare a datelor, dar si daca voi avea nevoie voi cauta o solutie aici pe site.

 4. Eu am folosit pana acum aplicatia R-Studio care pe vremuri cand mai traia Chip Computers a fost declarata cea mai buna aplicatie de recuperare date la vremea respectiva, si care recunosc m-a ajutat de foarte multe ori sa recuperez date.
  Sunt interesat si de aplicatia de la Tenorshare deoarece sigur ma voi mai lovi de necesitatea de recuperare de date pierdute si sper sa fie mult mai bun decat ce foloseam eu pana acum tinand cont ca e si o aplicatie mult mai noua.
  Alte produse de recuperare de la Tenorshare sunt:
  – iPhone Data Recovery
  – Android Data Recovery
  – Photo Recovery

 5. iPhone Data Recovery
  Card Data Recovery
  Urmaresc cu placere acest site,si ofertele dvs.cu licente castigate prin concurs este unic in Romania.Probabil in viitor voi avea nevoie de astfel de program.Multumesc

 6. Alte solutii :
  Mac Any, iOS Data Recovery, Android Data Recovery

  Mi-ar fi util un program de recuperare al datelor cu licenta

  O zi buna

 7. iOS Data Recovery & Android Data Recovery. Am incercat cu cateva programe recuperarea partitiei D, ce a fost transformata din greseala in RAW, insa n-am recuperat decat partial din fisierele de acolo. Aveti o solutie „minune” pentru a reveni la atributele initiale ale acelei partitii? Mentionez ca nu contine OS si ca folosesc Windows 8.1. MULTUMESC ANTICIPAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.