Ruleaza orice joc pe calculator, cu Game Booster

Game Booster este un program ce optimizeaza calculatorul in asa fel incat acesta sa permita rularea celor mai noi si capricioase jocuri. El cimbunatateste performanta calculatorului curatand memoria RAM si oprind temporar procesele inecesare rularii jocului. In acest mod, Game Booster face ca intregul sistem sa-i ofere jocului rulat toate resursele disponibile pentru ca functionarea acestuia sa fie cat mai fluida si stabila posibila. Eu am decis sa scriu un articol despre el deoarece mi se intampla foarte des sa fiu intrebat in randurile acestui blog ce trebuie facut pentru a putea rula cele mai noi jocuri fara a incerca la nesfarsit, fel de fel de trucuri.

1-Optimizeaza-calculatorul-pentru-jocuriCum funcioneaza programul ?!? E foarte simplu! Imediat dupa ce realizezi o analiza cu el, acesta iti va oferi o lista cu programele si serviciile active insa pe care nu le folosesti in acel moment si te va intreba daca esti de acord sa le opresti temporar pentru a putea oferii doate resursele consumate innecesar de acestea, rularii jocului dorit. Pe langa asta, asa cum ti-am mai spus si la inceputul acestui articol, Game Booster va curata, defragmenta si improspata memoria RAM a calculatorului si iti va indica in Mb, cantitatea ce a fost eliberata. In momentul in care ai terminat de jucat, trebuie doar sa apesi butonul „Revenire la modul normal” aflat in fereastra principala a acestuia, pentru a reactiva proceselor oprite, si a readuce calculatorul la configuratia avuta inainte de optimizare.

Game Booster este extrem de util acelor persoane ce vor sa ruleze un joc nou intr-un calculator in care, resursele nu i-ar permite sa o faca. Cu ajutorul lui, jocul va functiona cat mai corect posibil pe hardware-ul detinut. Bineinteles ca nu este vorba despre un program care sa faca minuni, tocmai din acest motiv tin sa precizez faptul ca in cazul calculatoarele ce dispun de un procesor lent (sub 1 Ghz) si de o cantitate de memorie RAM suficienta pentru a rula sistemul de operare ( inferioara a 512 Mb pentru XP, 1 Gb pentru Windows 7), e posibil sa intampinati probleme sau pur si simplu, sa nu vi se permita rularea jocului. Ideea e sa-l incercati si sa aflati „pe propria voastra piele” daca Game Booster va este de ajutor sau nu. Pentru a-l descarca, utilizati acest link.

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.