Serviciile Web favorite (Facebook, Gmail, Twitter, etc) pe desktop

Cu toții deținem un cont pe rețelele sociale cele mai populare precum Facebook, Twitter, Gmail, Google+ sau pe diverse servicii de mail, sharing. Lucru foarte bun, însă puțin incomod când vine vorba de accesarea lor, fiind necesar un browser pentru autentificare.

Cu ajutorul lui Pokki, însă, aveți posibilitatea de a aduce pe desktop multe din aplicațiile favorite fără ajutorul vreunui browser. Cu Pokki veți putea accesa Twitter, Facebook, Gmail, eBay și alte aplicații web populare direct de pe desktop.

Serviciile Web favorite cu Pokky

După instalare, Pokki va fi un al doilea meniu Start, lângă cel al sistemului de operare, având acces la toate modulele acestuia, plus aplicațiile instalate. Poate reprezenta o alegere bună în cazul utilizării sistemului de operare Windows 8, care după cum știți nu are meniul Start. Astfel, veți găsi toate caracteristicile meniului Start din Windows 7.

Instalarea aplicațiilor dorite se face foarte simplu, prin alegerea sa din lista din partea inferioară, apoi click pe Install. Dacă o anumită aplicație nu se regăsește în acea listă, căsuța de căutare Search vă stă la dispoziție.

instalare aplicatii in Pokki

Dacă veți încerca programul, probabil vă veți întreba cum de nu ați știut de el până acum! Pokki poate fi rulat în toate sistemele de operare Windows, începând cu XP, până la Windows 8 inclusiv.

Download

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.