Personalizează interfața Metro UI în Windows 8 cu Metro UI Tweaker for Windows 8

Mult controversata interfața Metro UI, sau mai nou, Modern UI a sistemului de operare Windows 8, a fost încă de la lansare, subiect de discuție pe mai toate site-urile, forumurile de specialitate, părerile fiind împărțite. Practic, interfața Metro UI a fost concepută pentru dispozitivele cu touchscreen, nu pentru desktop. Metro UI Tweaker for Windows 8 este a mică aplicație ce va poate fi utilă, în cazul în care doriți să personalizați această caracteristică a Windows 8.

1-Metro UI Tweaker for Windows 8-interfata

Proiectată pentru a putea fi folosită de orice utilizator, aplicația conține toate opțiunile de personalizare a Metro UI într-o singură fereastră, pentru a simplifica lucrurile la maximum.

Prima casetă, Metro Options, permite dezactivarea meniului Start tip Metro, (Disable Metro Start Menu) a barei de instrumente tip ribbon (Disable Metro Ribbon), sau a ambelor caracteristici. Bineînțeles, oricând puteți reveni la starea inițială cu opțiunea Enable Metro Start Menu and Ribbon.

În cea de-a doua casetă, Power Options, aveți posibilitatea de a activa opțiunile Logoff, Switch User, Lock, opțiuni care în mod implicit nu sunt oferite în interfața Metro UI. Bineînțeles, dacă veți dezactiva meniul Metro UI Start, nu veți mai avea disponibile opțiunile Power Options, sau ceea ce ați adăugat în meniul Start.

Butonul Browse vă permite adăugarea oricărui fișier sau aplicație în meniul Metro UI Start. Nu trebuie decât să navigați în locația respectivă, apoi click pe butonul Add to Start Menu. Aplicarea tuturor modificărilor se face cu butonul Apply. În funcție de modificările făcute, poate fi nevoie de repornirea sistemului. Aplicația Metro UI Tweaker for Windows 8 poate fi rulată și în Windows 8.1.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.