Serviciu online de sincronizare / backup fișiere

Comodo Cloud Storage, (prescurtat și COS) este un serviciu asemănător cu Dropbox, cu care putem sincroniza fișiere între diferite calculatoare.

Comodo Online Storage

Iată și principalele caracteristici ale acestui serviciu:

 • Dropzone non-intruziv care apare doar când vrem să glisăm și să fixăm ceva.
 • Aplicație Website pentru navigare / încărcare / descărcare fișiere.
 • Fișierele și folderele stocate în cloud pot fi partajate cu alte persoane, chiar și cu persoanele care nu au un cont COS, trimițându-le link-ul de descărcare.
 • Conturile gratuite dispun de 5 GB spațiu de stocare, ce poate crește cu 200 MB pentru fiecare prieten pe care îl invitați să își facă un cont Comodo Cloud Storage; în limita a 10 GB.
 • Un cont se face foarte ușor doar cu adresa noastră de email și o parolă de utilizator.
 • Sincronizare implicită a dosarului MyDocuments; se sincronizează automat pe toate computerele de pe care vă conectați cu același cont de utilizator.
 • Fișierele uploadate nu trebuie să depășească 50 MB.

Pentru a vă crea un cont gratuit, puteți accesa acest link; se va deschide un formular pe care va trebui să-l completați.

Notă:

 • O parte dintre cei care au testat acest serviciu sau plâns de faptul că… nu prea vrea să funcționeze! La mine nu a fost nici o problemă! La voi ?!?

5 Comentarii

 1. Un serviciu super! Comodo face o treaba excelenta. Trebuie sa precizez ca in momentul in care ne creeam cont, acesta nu necesita link de confirmare. Mentionez ca nici la mine nu a fost nici o problema cu buna functionare a acestui serviciu. Multumesc dlui Bogdan C.
  P.S: Din curiozitate si imi cer scuze daca intrec limita: Pot posta acel „Refer link”?

 2. prima persoana care isi face cont prin linkul meu referal dropbox: http://db.tt/JpXe7esO ii dau contul meu de comodo cloud fiindca nu il mai folosesc pt ca am prea multe conturi de sincronizare. acesta este contul meu. Il am de vreun an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.