Shine 2.0: Tema pentru Windows 7

Shine 2.0 este o tema pentru Windows 7 creata de Zainadeel si publicata in DeviantART, ce poate fi instalata doar cu ajutorul aplicatiei Universal Theme Patcher, aplicatie pe care o puteti descarca de aici. Chiar daca nu pot spune ca dupa aplicarea temei sistemul de operare va suferi o transformare radicala, merita remarcat faptul ca micile detalii ale Shine 2.0 o fac indeajuns de speciala incat sa placa din primul moment si sa doresti sa o pastrezi precum tema principala.

1-Shine-2.0-Theme-For-Windows-7Instalarea acestei teme nu este atat de simpla precum pare; spun asta, deoarece pentru a o aplica vei avea nevoie de ceva mai mult decat „cateva click-uri”. Oricum, toate detaliile de instalare le gasesti in articolul ce contine tutorialul de instalare, adica asta. Va recomand sa pastrati libraria explorerframe.dll originala. Eu personal, i-am schimbat numele cu ExplorerFrame.backup. In acest mod, in momentul in care doresc sa renunt la utilizarea themei Shine 2.0, trebuie doar sa sterg libraria ei si sa elimin din numele librariei originale, textul „ORIGINAL”. Mai simplu asa, nu ?!?!

Vrei sa cunosti mai multe theme pentru Windows 7 ?!? Fa click aici.

4 Comentarii

  1. Poți sa pui undeva folderul cu tema Shine pe mega-upload ca când o descarc de pe deviant-art nu am acel fișier cu tema in foder?

  2. Salut! cum pot dezinstala tema, defapt cum pot sterge din system32 fisierul explorerframe.dll ca nu ma lasa, imi spune ca e deschis si nu-l poate sterge, am facut acele fisiere backup dar daca nu pot sterge libraria temei n-am cum sa redenumesc fisierele backup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.