Stresează-ți calculatorul pentru a afla… nimic!

StressMyPC, teoretic, este un program gratuit cu care putem cunoaște comportamentul calculatorului în momentele în care este solicitat la maxim.

StressMyPC

Tot ceea ce avem de făcut este sa selectam tipul de test la care dorim sa supunem sistemul apoi sa privim, ca vițeii la poarta noua, eventualele semne de instabilitate… și atât! Știu, nimic interesant… Cu alte cuvinte, cel mai prost program de testat performanțele calculatorului. Dar nah, mi-a fost sugerat să vorbesc despre el și asta am făcut.

Probabil, creatorul programului a văzut prea multe filmulețe pe YouTube despre OCCT Perestroïka și Prime95 asa că s-a gândit să facă și el ceva asemănător. Nu știu de ce am impresia că nu i-a prea reușit… Părerea mea e ca atunci când te apuci de făcut un program care face același lucru pe care altele existente deja îl fac foarte bine, ori te scremi putin și faci ceva mai bun, ori renunti la idee. Ce bine ne-ar fi prins un program de genul asta care sa nu fie dependent de System Stability Test (feature al AIDA64).

12 Comentarii

 1. Multam de Mos Gerila ! …tare piesa ,trebuie sa fiu foarte atent cand sforai (de obicei tip in somn) ca sa nu-mi obtureze caile respiratorii :)))) …multumesc mult Cristi !

   1. Mos Gerila nu exista ,insa nici nu a murit pentru ca a fost inlocuit de Mos Craciun(un tip mai tanar,mi-am zis eu) ,Mos Gerila daca sufla o data ingheata tot e . ar mai fi si Statupalmabarbacot Calare pe o jumatate de Iepure Schiop !

 2. Salutare.
  Domn-ul Cristian te-as ruga dacă poţi, ai timp şi vrei să faci un tutorial/explicatie mai detaliat/a despre programul VirtualBox – instalare windows xp/7.

  Astept un raspuns de la tine pe adresa mea de email dăcă mă poţi ajuta.
  Toate bune,

  Cu respect tataieee.

 3. Chiar daca sint off-topic, as dori sa amintesc si un site de a carui utilitate ma abtin sa o mentionez: http://TheMostClickedButton.com, pentru care si eu, din cea mai pura curiozitate, am dat citeva sute de click-uri ! Totusi pot sa spun ca la cele 6.480.115.411 click-uri este intr-adevar cel mai „apasat” buton !!!

  1. Fara afront si suparare,,,un site in alta limba e ca o ciuperca otravitoare din alta tara fara antidot pt o eventuala malarie.REPET!!Nu ai posibilitatea sa vezi nimic in romana.(Punct)Este o rusine sa indemni alti useri sa vada ceva ce pot vedea pe situri romanesti si apropo, cu o descriere a programelor clara ,concisa si detaliata siiiiii de ce nu cu o parere (BABEASCA–asa da,asa nu) asupra programului!

 4. Si daca nu e cineva din „generatia indigo”, dar te poate ajuta, te superi?
  de fapt, ce este generatia acesta? tu cati ani ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.