Cel mai bun program de făcut screenshot-uri

Dacă alaltăieri vă vorbeam despre cel care este din punctul meu de vedere cel mai bun program de transformat fotografii în desene și picturi, astăzi vă voi prezenta PicPick, cel mai bun program de făcut screeshot-uri; și nu o spun doar eu, o spun aproape toți cei care l-au testat, inclusiv editorii Lifehacker !!! Nu, încă n-am descoperit „izvorul cu tot ce e mai bun din lume„… așa s-a nimerit! Știu că nu mă credeți dar nah, asta este…

Cel mai bun program de făcut screenshot-uri

Lăsând gluma la o parte, știind că mă repet, mai susțin încă odată că PicPick este fără nici un fel de discuții cel mai bun și mai complet program de făcut, editat și prelucrat screenshot-uri. În realitate, programul despre care vă vorbesc face parte din pachetul „PocPick Tools„; un pachet care include o serie de utilitare ce acoperă cu vârf și indesat necesitățile grafice pe care le poate avea un utilizator de rând.

Principalul utilitar al pachetului, screenshoter-ul, ne permite să realizam capturi de ecran personalizate; asta vrea să spună că putem realiza o captura a ferestrei active, a unei porțiuni anumite sau a întregului spațiu de lucru.

Până aici, nimic ieșit din comun; corect ?!? Bun! Partea interesantă e că orice screenshot realizăm, acesta este transferat automat în propriul editor al pachetului care, în ciuda faptului că seamănă foarte mult cu Microsoft Paint, nu are prea multe lucruri în comun cu acesta. De exemplu, editorul PicPick permite editarea mai multor imagini în același timp, organizând fiecare captura într-un tab propriu; o funcție nemaipomenit de buna dacă lucram la un tutorial.

Cel mai bun program de facut screenshot-uri

Trecând cu vederea peste funcțiile de exportare automată a screenshot-urilor în aplicații locale sau servicii online, ajungem la Color Picker; un utilitar al aceluiași pachet care ne permite să „furăm” culoarea unei anumite porțiuni a imaginii, ce dispune de o paleta proprie de culori, rigle în diverse unități de măsură, etc.

Toate aceste caracteristici precum și cele despre care nu v-am vorbit fiindcă nu vreau să vă stric surpriza, fac din PicPick cel mai bun program de… bine, nu mai zic fiindcă iar vă luați de mine că mă repet ca un papagal de Amazon.

Vă mai spun doar o chestie și vă las să-l descărcați! Promit!

Cel și cel mai mult îmi place faptul că screenshot-urile nu sunt realizate automat la apăsarea butonului PrtSc sau a combinației de taste selectate. Îmi mai place și că editorul poate lucra cu mai multe imagini în același timp și în acest mod nu mai sunt nevoit să închid și redeschid nenorocitul de Paint pentru fiecare captura în parte…

Download PicPick

12 Comentarii

 1. O fi cel mai bun, dar cel mai folosit nu e..
  eu folosesc hyperdektop din 3 motive:
  -upload screenshot automat pe server
  -oferire automata de link direct catre screenshot
  -consum de resurse mai mic ca toate existente
  Pentru screenshot-uri care necesita editari si altele PicPick e perfect, dar cand ai envoied e ceva rapid.. hyperdesktop ruleaza.

   1. nu folosesc hyperdesktop pentru „tutoriale, clar!
    e doar o extensie, dar pentru ceva rapid, sa dai la prieteni pe facebook, messenger, etc, nu cred ca e ceva mai bun.

   2. Scuze pentru off-topic, intrebare legata de mirese: cum se spune corect, rochie de mireasa cu gaurele, sau rochie cu gaurele de mireasa ?!!

 2. Bun un screenshot la casa omului, probabil asa gandesc foarte multi utilizatori ca SOPA si ACTA o sa monitorizeze anumiti purici care au intrat prin casa …sanatate sa avem,ca legile nu preceda …iar legile sunt facute pentru a fi incalcate !

 3. Recomand snipping tool, eu cred ca il am din wind 7 dar sunt foarte multumit de el… Faci screen rapid, salvezi la fel de rapid, poti selecta regiunea pt screen e foarte ok programul :D
  Faci screen uploadezi si gata! :D

 4. si eu recomand snipping tool care este integrat in windows 7 si parca in Vista. Eu unul nu sunt de acord cu instalarea multor programe in calculator din mai multe motive. iar folosirea unor programe portabile este foarte buna.
  Asteptam un articol despre programele portabile :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.