Cel mai bun program gratuit de transformat fotografii in desene si picturi!

Dragilor, tocmai am găsit cel mai bun program gratuit de transformat fotografii în desene și picturi! Știu că multora dintre voi le-am promis că mă fac băiat cuminte și că nu voi mai vorbi de aplicații de genul ăsta însă nu m-am putut abține și dacă sacrificați câteva secunde din timpul vostru pentru a citi descrierea scurtă pe care i-am făcut-o, îmi veți înțelege motivele și-mi veți da dreptate!

Cel mai bun program de transformat fotografii in picturi

FotoSketcher este un program gratuit pentru Windows, înarmat cu douăzeci de efecte capabile să transforme fotografiile noastre în veritabile picturi, în doar câteva secunde, din doar două-trei click-uri. Iată lista filtrelor disponibile:

Lista filtre FotoSketcher

Preferatele mele: pictura în ulei, cartoon 2, acuarela, filtru recursiv mediu și efect de învechire foto.

Fiecare efect poate fi personalizat și drept urmare, fiecare rezultat diferit obținut ar putea fi considerat un nou filtru bazat pe un anumit stil. S-a meritat să vorbim despre el sau credeți că FotoSketcher este genul de program de modificat poze pe care îl întâlnim la tot pasul ?!?

Download FotoSketcher

Multimedia

9 Comentarii

  1. Super !!!!! Multumesc frumos ! Am descoperit si eu site-ul acesta si recunosc ca este extrem de util ! Multumesc frumos pentru munca si efortul depus pentru noi ceilalti !

  2. Sunt 95% offtopic dar tot intreb. Exista un soft de transformat poze in afise/postere. Puteai scoate la imprimanta 6 , 8, 10, 12 coli A4 care lipite alcatuiau un poster. I-am uitat numele si nu mai dau de el nici unde. Asa ca, daca prin peregrinarile tale intalnesti asa ceva, te rog sa nu ma uiti.
    Cu reverente, al dvs. Cristian LS (sic!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.