ToolWiz Care, un program de întreținere și optimizare excelent

Până deunăzi eram adeptul de neclintit al unui program de mentenanță renumit, care într-adevăr își făcea foarte bine treaba, însă consuma destule resurse. Hotărât fiind să încerc și altceva, am testat ToolWiz Care, un program gratuit, care m-a impresionat prin calitățile sale.

Cu o interfață destul de elegantă, (însă nu asta contează), programul ne oferă încă de la prima sa rulare, posibilitatea scanării sistemului de operare, și eliminarea elementelor nedorite, fără a-l instala. Interfața organizată pe module și submodule, ne oferă tot ce avem nevoie pentru a ne menține funcționarea sistemului de operare în parametri normali, dacă nu chiar, îmbunătățiți.

Rulare fara instalare

ToolWiz Care se bazează pe o tehnologie avansată de scanare, diagnoză și eliminare a tot ceea ce este nefolositor, chiar dăunător sistemului de operare.

Analiza inițială, cât și rezultatele scanării în sine, sunt rapide, oferindu-ne posibilitatea de a alege ceea ce dorim să eliminăm.

Eficientizare sistem de operare

Nu am să intru în descrierea amănunțită a fiecărei opțiuni de întreținere, fiind destul de multe, atât simple, accesibile oricui, cât și mai avansate, cum ar fi eliminarea plugin-urilor nedorite, rezidente în sistemul de operare. Fiecare modul principal cuprinde o serie de submodule, care fiecare în parte, ne oferă posibilitatea de a ajusta scanarea sau eliminarea diverselor erori găsite. Țin totuși să remarc modulul Tools, un set complet de unelte destinate să ne ajute în activitatea de zi cu zi, sau la completarea mentenanței ce o execută ToolWiz Care.

Modulul unelte intretinere

În modulul App Manager vom găsi un dezinstalator, ce ne ajută la eliminarea programelor din calculator, plus câteva sugestii despre unele programe ce ne-ar interesa, sau ajuta în lucrul la calculator. Opțiunile programului, destul de simple și la obiect, ne dă posibilitatea, printre altele, de a executa întreținerea în mod automat, programată pe zile, la ora specificată. Mai există opțiunea de protecție a ochilor, după un anumit interval de lucru în fața monitorului, reglabilă după placul fiecăruia, sau dezactivată. În plus, ToolWiz Care ne oferă posibilitatea de a face screenshoturi, având integrat un editor al acestora, cu toate opțiunile de bază necesare editării unei imagini.

ToolWiz Care este compatibil cu Windows XP/Vista/7/8, atât pe 32bit, cât și pe 64bit. Testarea s-a efectuat pe Windows 7 x64.

Download ToolWiz Care

6 Comentarii

  1. Paul, ai spus ca până deunăzi eram adeptul de neclintit al unui program de mentenanță renumit. Despre ce program de mentenanta renumit este vorba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.