Windows 8 Consumer Preview, prima beta a Windows 8

Windows 8 Consumer Preview, prima versiune beta a succesorului actualului sistem de operare de la Microsoft, spre diferență de Windows 8 Developer Preview (care era destinata în principal programatorilor dornici să testeze noua platformă și dezvolte software pentru ea), ne va ajuta să ne facem o idee mult mai clară despre cum va arăta produsul final.

Windows 8 Consumer Preview

Windows 8 Consumer Preview, versiunea căreia în alte împrejurări i-am fi spus sec „Release Candidate„, va fi făcută publică aproape de sfârșitul lunii viitoare; eu unul, aștept cu nerăbdare acest moment …

8 Comentarii

  1. Se pare ca fi bun Windows 8. Chiar si in stadiul de pre-beta a obtinut niste rezultate mai bune ca Windows 7 in revista Chip (nr din ianuarie). Mi s-a parut destul de surpinzator rezultatul acestor teste.

  2. Toate bune si frumoase, performante, etc. Dar, personal nu agreez „placile de faianta” cu care se deschide desktopul. Oribil! Noroc ca pentru asta exista un registry hack care aduce desktopul din Windows 7.

      1. Din ce stiu…editezi pur si simplu o cheie din registry si gata treaba. Ar fi mai simplu daca pana la versiunea finala ar pune si o astfel de setare.

  3. Si eu abia il astept.. o sa-l tin in dual-boot cu 7 pana o sa devina stabil sau sa ruleze pe el cel putin programele care le folosesc permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.