Program de descărcat muzică gratis

Dacă cineva îmi cere să-i recomand un program de descărcat muzică gratis îi recomand întotdeauna Songr. De ce ?!? Din simplul motiv că acesta este foarte ușor de folosit și e cel mai eficient la localizarea melodiilor dintre toate programele asemănătoare pe care le cunosc; da, e mai eficient la căutări chiar și decât music2pc!

1-program_de_descarcat_muzica_gratisDoi la mână: spre diferență de music2pc în acesta poți folosi tasta Enter pentru a lansa o căutare și cel mai important, vei ști de pe ce server vei putea descărca melodia cel mai rapid.

În plus, cu Songr poți descărca versurile melodiilor tale favorite și chiar realiza descărcări de pe YouTube în cazul în care programul nu reușește să găsească melodia cerută de tine:

2-descarca_muzica_de_pe_youtube_cu_songr…și nu poți descărca doar melodia, ci și videoclipul ei:

3-descarca_muzica_de_pe_youtube_cu_songr1După cum ați văzut, Songr merită cu vârf și îndesat să fie recomandat. Cu atât mai mult cu cât programul poate fi setat să afișeze indicațiile în limba Română (File » Settings » Language). Dacă mai punem la socoteală că este disponibil și în versiune portabilă, atunci chiar rămâne fără rival!

Download Songr

Articole pe aceeași temă: