Program de modificat muzica

Probabil nu iti place tempo-ul unei melodii ori volumul acesteia e prea mic, probabil vrei sa mai adaugi ceva sau sa tai un anumit fragment pentru a putea folosi o particica a melodiei ca ton de apel pe telefonul mobil.

In fine, motive sunt multe pentru care cineva ar dori sa modifice o melodie si e adevarat ca am mai vorbit despre programe de editat si modificat muzica (am facut si un tutorial video in care explicam cum se poate face acest lucru folosind Audacity) insa azi vreau sa iti prezint un program nou, gratuit, a carui viitor pare sa fie mai mult decat infloritor.

Macaw: program de creat si modificat muzica.

1-program_de_modificat_muzica_melodiiCapabil sa modifice fisiere audio MP3, Ogg, AIFF, Voc si WAV printre altele, Macaw este unul dintre putinele programe de acest gen ce detin o interfata destul de atractiva pentru a atrage atentia oricarui utilizator.

Fiind compatibil cu toate sistemele de operare Windows, foarte usor de folosit chiar si de catre persoane cu mai putina experienta in utlizarea acestui gen de aplicatii, acesta poate fi programul perfect pentru orice persoana ce doreste sa modifice melodiile din calculator pentru a le da o “atingere personala”.

Programul ruleaza perfect pe orice calculator a carui procesor este superior a Pentium III ce dispune de minim 256 Mb de memorie RAM libera.

Actualizare 16.11.2011: Noile versiuni a programului au suferit modificări care m-au făcut să-mi schimb părerea despre el și drept urmare nu mai recomand nimănui să-l folosească atât timp cât Power Sound Editor și Audacity sunt excepționale.

 Download Macaw

Articol publicat în categoria Editare Audio

,

9 Responses to “Program de modificat muzica”

 1. mada Says:

  vreau sa compun o melodie

  Reply

 2. mada Says:

  vreau sa compun o melodie

  Reply

 3. Www Camarasan_andreea Says:

  cum sa il des :D:D ?

  Reply

 4. Costihuber Says:

  cum adaug si modific o melodie si cum modific volumul melodiei

  Reply

 5. Wizzard Says:

  daca se poate si un program care sa poti face spooturi pentru radio sau sa pui o reclama pe o melodie

  Reply

 6. Preacrazy Says:

  offf doamne daca nu stiti sa le folositi la ce va vagati nasu

  Reply

 7. Valentin Says:

  De ce nu primeste audio MP3 ? care-i problema ?

  Reply


Trackbacks/Pingbacks

 1. Program de modificat muzica spune:

  [...] programe de modificat muzica la fel de bune si daca ar fi sa va recomand alternative n-as uita de Macaw si de Audacity. Revenind, asa cum spuneam mai devreme programul este gratuit iar pentru a-l [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>