Program de modificat filme

Probabil vrei să modifici luminozitatea, volumul sunetului, timpul în care filmul rulează și/sau orice alt aspect care nu este pe placul tău; indiferent de caracteristica unui film ce dorești să o modifici, vei avea nevoie de un program care să îți permită sa faci acest lucru.

Pinnacle VideoSpin 2.0: program de modificat filme:1-program_de_modificat_filme

VideoSpin este un program de modificat filme creat de Pinnacle cu ajutorul căruia, în doar câteva minute, putem realiza montaje impresionante folosind video-urile, fotografiile și melodiile favorite.

Cu alte cuvinte, acest soft ne permite să amestecăm video-uri, să introducem tranziții, să creăm titluri și să adăugam efecte audio sau melodii de fundal montajelor noastre; mai mult de atât putem face toate astea simplu și rapid.

Interfața aplicației este împărțită în trei panouri:

 • Album multimedia.
 • Timeline.
 • Panou de previzualizare.

Fiecare dintre acestea fiind concepute în așa fel încât principalele funcții ale programului să fie la îndemâna utilizatorului pentru ca acesta să poată realiza procesele de editare într-o formă intuitivă, cât mai simplă posibil.

Chiar dacă la prima vedere pare ca VideoSpin ar fi gratuit, în realitate lucrurile sunt oarecum diferite. Spun asta deoarece nu ni se va cere să plătim o licență pentru a-l folosi, însă după 15 zile va trebui să achiziționăm drepturile de utilizare a codec-urilor fără de care aplicația e un fel de ceas cu cuc, fără cuc; adică inutilă.

Download VideoSpin

23 Comentarii

 1. Se poate cu acest program sa editez filmul astfel incat sa nu se mai auda cu „purici?”. Sunt disperata si trebuie sa reusesc azi acest lucru. Astept raspuns. Multumesc frumos.

 2. Buna..am si eu o intrebare…cu programul acesta pot modifica intr-un videoclip o persoana dintr-o poza cu alta?… adica dau un exemplu.
  Daca un copil apare in videoclip imbracat in albina…si as vrea sa pun in locul copilului acela, alta persoana…se poate? Dar tot asa sa fie costumat!.

 3. Am luat acest program si aveam un filmulet cu GTA Romania 2 si erm pe strada si am schimbat cu o alta strada din program e super tare mersi mult acu videoclipul meu arata bine;)

 4. Exista vreun program in care se poate face un filmulet folosindu-se doar de imagini? Dar sa se vada colar in filmulet ca nu este trucat. Ma refer sa iau o poza cu cineva si sa o pun intr-un film de actiune, iar acea imagine care am pus-o in film sa joace in film ca in realitate. Daca se poate lucrul acesta, este simplu sau foarte complicat?
  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.