Program de modificat muzica

Probabil nu iti place tempo-ul unei melodii ori volumul acesteia e prea mic, probabil vrei sa mai adaugi ceva sau sa tai un anumit fragment pentru a putea folosi o particica a melodiei ca ton de apel pe telefonul mobil.

In fine, motive sunt multe pentru care cineva ar dori sa modifice o melodie si e adevarat ca am mai vorbit despre programe de editat si modificat muzica (am facut si un tutorial video in care explicam cum se poate face acest lucru folosind Audacity) insa azi vreau sa iti prezint un program nou, gratuit, a carui viitor pare sa fie mai mult decat infloritor.

Macaw: program de creat si modificat muzica.

1-program_de_modificat_muzica_melodiiCapabil sa modifice fisiere audio MP3, Ogg, AIFF, Voc si WAV printre altele, Macaw este unul dintre putinele programe de acest gen ce detin o interfata destul de atractiva pentru a atrage atentia oricarui utilizator.

Fiind compatibil cu toate sistemele de operare Windows, foarte usor de folosit chiar si de catre persoane cu mai putina experienta in utlizarea acestui gen de aplicatii, acesta poate fi programul perfect pentru orice persoana ce doreste sa modifice melodiile din calculator pentru a le da o „atingere personala”.

Programul ruleaza perfect pe orice calculator a carui procesor este superior a Pentium III ce dispune de minim 256 Mb de memorie RAM libera.

Actualizare 16.11.2011: Noile versiuni a programului au suferit modificări care m-au făcut să-mi schimb părerea despre el și drept urmare nu mai recomand nimănui să-l folosească atât timp cât Power Sound Editor și Audacity sunt excepționale.

 Download Macaw

8 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.