Sterge definitiv contul de Facebook

Putem șterge definitiv contul de Facebook cu ajutorul unui nou buton inclus de cunoscutul portal de socializare în meniul de confirmare a contului. Înainte de a fi prezentat oficial, prezența butonului de ștergere a contului a fost remarcat de un utilizator, iar ulterior a fost confirmat și de responsabilii celei mai utilizate rețele de socializare din lume. Iată cum puteți șterge definitiv contul Facebook:

Autentificați-vă în cont, apoi accesați acest link. Se va deschide o fereastră Pop up în care veți vedea butoanele „Șterge Contul Meu” și „Renunță„. Desigur, dacă sunteți convinși că doriți ștergerea definitivă a contului de Facebook, faceți click pe primul buton:

Cum se șterge contul de Facebook definitiv

În continuare, o următoare fereastră vă va cere să confirmați intenția de a șterge definitiv contul de Facebook, identificându-vă ca fiind proprietarul de drept al acestuia prin introducerea parolei de acces la contul Facebook pe care doriți să-l ștergeți și a unui cod capthca afișat:

Șterge contul de Facebook
După ce introduceți atât parola de acces la contul de Facebook, cât și codul captcha afișat în fereastră, apăsați butonul „De acord„. O ultimă fereastră vă va aminti că în următoarele 14 zile calendaristice contul va fi șters dacă nu vă mai conectați la el. Nu vă mai rămâne decât să așteptați 14 zile până când contul dumneavoastră de Facebook va fi șters definitiv.

Dacă nu sunteți siguri că doriți să ștergeți contul, vă puteți reconecta la acesta înainte de trecerea celor 14 zile pentru a anula cererea de ștergere. De asemenea, dacă preferați să-l dezactivați pentru o anumită perioadă de timp, urmați instrucțiunile oferite în partea a doua a acestui tutorial.

Ultima actualizare: 27.11.2013

Articole pe aceeași temă: