Sterge definitiv contul de Facebook

Putem șterge definitiv contul de Facebook cu ajutorul unui nou buton inclus de cunoscutul portal de socializare în meniul de confirmare a contului. Înainte de a fi prezentat oficial, prezența butonului de ștergere a contului a fost remarcat de un utilizator, iar ulterior a fost confirmat și de responsabilii celei mai utilizate rețele de socializare din lume. Iată cum puteți șterge definitiv contul Facebook:

Autentificați-vă în cont, apoi accesați acest link. Se va deschide o fereastră Pop up în care veți vedea butoanele „Șterge Contul Meu” și „Renunță„. Desigur, dacă sunteți convinși că doriți ștergerea definitivă a contului de Facebook, faceți click pe primul buton:

Cum se șterge contul de Facebook definitiv

În continuare, o următoare fereastră vă va cere să confirmați intenția de a șterge definitiv contul de Facebook, identificându-vă ca fiind proprietarul de drept al acestuia prin introducerea parolei de acces la contul Facebook pe care doriți să-l ștergeți și a unui cod capthca afișat:

Șterge contul de Facebook
După ce introduceți atât parola de acces la contul de Facebook, cât și codul captcha afișat în fereastră, apăsați butonul „De acord„. O ultimă fereastră vă va aminti că în următoarele 14 zile calendaristice contul va fi șters dacă nu vă mai conectați la el. Nu vă mai rămâne decât să așteptați 14 zile până când contul dumneavoastră de Facebook va fi șters definitiv.

Dacă nu sunteți siguri că doriți să ștergeți contul, vă puteți reconecta la acesta înainte de trecerea celor 14 zile pentru a anula cererea de ștergere. De asemenea, dacă preferați să-l dezactivați pentru o anumită perioadă de timp, urmați instrucțiunile oferite în partea a doua a acestui tutorial.

Ultima actualizare: 27.11.2013

107 Comentarii

 1. buna ziua va salut cu stima, am reusit sa sterg conturile de pe f.b, multumesc ptr sfaturi ne sunt de un real folos, acum sunt in perioada de asteptare a celor 14 zile cum zic ei.

 2. Buna,am si eu o problema ca a unei persoane de mai sus.Intr-o zi,dupa ce am sters cookiurile,am deschis Explorer,mi s-a intamplat ceva.Eu am un cont,sotul meu un alt cont pe fecebook.Eu ma pot conecta,dar sotul meu nu mai poate accesa contul,acum.In incercarea de a rezolva cumva i-am facut un alt cont,fara poza,cu aceeasi adresa de email,cu aceeasi parola si acelasi nume.Deci da,poti face 2 conturi cu aceleasi setari,gen:adresa,parola,nume.Intrebarea mea este daca sterg ultimul cont,fara poza,cum pot accesa contul celalat al sotului.
  Merci si sper sa ma poti ajuta.
  Te rog sa imi raspunzi la adresa de email de mai sus.

 3. sal cum pot sa sterg un facebook,detaliez ca nu mai am pierdut si contul de email dupa care mi am facut contul de facebook,exista solutii ceva ,sa pot dezactiva contul ?

 4. Cum pot șterge pe cineva care am căutat la căutare persoane ,deci nu îmi ieste prieten dar l am căutat si acum de fiecare data îmi apare acolo când dau sa caut pe cineva cu aceleași inițiale si ma deranjează as vrea sa nu mai apăra este posibil?

 5. Help me !!! Nu imi mai pot accesa contul de pe niciun leptop sau telefon !
  Îmi apare asa :,, Computerul tău are nevoie de curăţare
  It looks like your computer is being affected by malware. We’ll help you fix the problem to keep your account secure and prevent malware from spreading to friends.
  Malware is software that tries to steal personal information and causes problems when you use Facebook. Clicking or sharing links that contain spam can give your computer malware.,,
  CE ÎNSEAMNA ASTA???

  • Buna Florina.
   Momentan contul Facebook este intr-o situatie precara din punct de vedere al securitatii,fiindu-ti blocat accesul la el pana nu urmezi niste pasi usori spre devirusarea si implict deblocarea acestuia.
   Asta se intampla in momentul in care ai anumite aplicatii malitioase instalate in calculator ori asociate contului de utilizator,in aceasta faza fiind indemnata si redirectionata catre o pagina sigura,oferita in mod automat de Facebook,pentru a se facilita devirusarea contului.
   Ori urmezi pasii indicati la incercarea esuata a contului ori poti descarca de aici,instrumentele necesare pentru efectuarea scanarii si redobandirea accesului la cont.
   Daca nu te descurci,te pot asista de la distanta prin intermediul programului TeamViewer.
   Succes.

  • Daca nu ai acces la site-ul propriu-zis si la datele de logare,nume de utilizator si parola nu ai cum sa faci acest lucru.
   Intai trebuie sa generezi o noua parola pentru a redobandi accesul la cont si elimina.

Ai ceva de comentat?

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.