1by1: player audio pentru Windows cu organizator de melodii

Atunci când dorim să ascultăm muzică, nu de fiecare dată avem pretenția unei redări de înaltă calitate, ci doar pentru relaxare. Există o multitudine de asemenea programe de redare, mai simple sau mai avansate. Astăzi am ales să vă prezint un mic player, fără prea mari pretenții, dar cu destule opțiuni care cred că vor satisface gusturile unui utilizator casnic. Este vorba despre 1by1 player care se concentrează pe manipularea inteligentă a conținutului audio al folderelor, având caracteristici îmbunătățite de redare. Nu ne oferă prea multe efecte vizuale, dar, pe de altă parte, dispune de funcții suplimentare cum ar fi consolidare audio dinamică de tranziție, panou de explorare a folderelor, având suport pentru playlist-uri. Instalarea este foarte simplă, chiar se poate instala pe o altă partiție decât C, cu alte cuvinte îl faceți portabil.

1by1 player audio

Interfața intuitivă, ușor de utilizat, permite navigarea directă în propriul calculator, în locațiile cu conținut audio. Inițial playerul suportă redarea fișierelor în format MP3 și MP2, dar sunt acceptate ca plugin-uri, formatele WAVOGGAAC, audio CD-uri si multe altele. Mai multe informații în legătură cu aceste plugin-uri, veți găsi pe pagina dezvoltatorului.

Funcționarea sa este simplă, dispunând în bara superioară de toate opțiunile de redare ale unui player. Mai mult, la click dreapta pe oricare din butoanele respective, vom avea la dispoziție meniul principal care cuprinde opțiuni mai avansate.

Opțiuni click-dreapta (1by1 player)

1by1 player se poate personaliza într-o oarecare măsură, în cadrul secțiunii Settings din bara superioară. Dacă veți plasa mouse-ul pe oricare buton, veți avea la vedere funcția pe care o îndeplinește. Astfel, dacă intrați în secțiunea Settings a player-ului, veți găsi o multime de opțiuni de personalizare, setări audio mai mult sau mai puțin avansate. Nu am să intru în amănunt, fiind prea multe, ținând de preferințele și priceperea fiecăruia.

O caracteristică deosebită, este aceea că după introducerea playlist-ului în player, acesta le va reda consecutiv, fără a fi nevoie de intervenția cuiva. Există posibilitatea de a programa închiderea automată a player-ului după o anumită melodie. În timpul redării unui fișier audio, în câmpul inferior se găsește un indicator al nivelului diferitelor frecvențe redate.

Indicator de nivel

Pe lângă toate acestea, 1by1 player oferă posibilitatea de rezumare a redării unui fișier, sau Auto Resume, adică reluarea redării atunci când 1by1 este rulat după oprire. Se poate chiar adăuga diferite track-uri audio ca favorite, având astfel, tot conținutul audio preferat într-un singur loc. 1by1 player poate fi rulat în toate versiunile de Windows, de la versiunea 2000, până la Windows 8 inclusiv, atât pe 32-bit, cât și pe 64-bit. Ultima versiune a player-ului are suport chiar pentru Windows 98/ME. În afară de acestea, dispune de o versiune pentru Linux, și una pentru Android în fază beta. Testul a fost efectuat pe Windows 8 x64.

Download 1by1 player

4 Comentarii

  1. Foarte bună este ideea de a avea un file manager încorporat, astfel se usureaza navigarea printre folderele pline cu muzică, putand astfel a se renunţa la playlist-uri, pe care mulţi dintre noi nu ne place să le folosim. Interesant este şi equalizerul, care deşi simplist se descurcă foarte bine.

  2. Degeaba instalezi Windows 8 si folosesti playere care redau sunetul prin Direct Sound (gen VLC, Winamp, BSPlayer, Media Player Clasic, Zoom Player).JRiver Media Center foloseste Wassapi Event Style sau ASIO de la Steinberg, conexiune de tip Hardware Direct, evitand astfel mixerul din Windows.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca proceseaza pana la 32 canale audio , procesare interna pe 64 bit etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.