GinoPlayer: un player audio bun pentru descărcat muzică… de pe un site!

GinoPlayer este ultimul program cu care mi-am făcut de lucru, din lipsă de ocupație, sau mai bine spus, din dorința de a cunoaște ceva nou. Este gratuit, are o interfață atât de simplă încât îți dorești să fi fost puțin mai bogată în opțiuni și, la fel ca majoritatea programelor gratuite, încearcă să-ți umple calculatorul de mizerii software dacă nu ești atent în timpul instalării:

Decline

Așadar, dacă după citirea recenziei făcute de mine veți dori să instalați programul, atunci când veți avea în față fereastra Claro Toolbar, vă recomand să faceți click pe butonul Decline. Ba mai mult, deoarece asistentul de instalare a GinoPlayer va insista să instalarea toolbar-ului, modificarea motorului de căutare și a paginii de start din browser, în fereastra ce se va deschide căutați butonul Nu și faceți click pe acesta fără a sta pe gânduri:

Click pe Nu

În continuare, player-ul propriu-zis va fi descărcat și instalat. Dacă la prima lansare a programului veți fi surprinși de interfața sa „din topor”, nu vă lăsați impresionați, încă n-ați văzut tot! Pe bune!

GinoPlayer

Surpriza la care făceam aluzie mai devreme vine fix în momentul în care căutați o melodie și încercați să o descărcați sau să o redați. Atunci, ca prin magie, se va deschide o nouă pagină în browser către un portal care vă va oferi posibilitatea descărcării fișierului mp3 pe care l-ați vânat cu ajutorul programului. Distracția începe fix în momentul în care încercați să descărcați fișierul:

Download MP3

Fie aveți parte de o eroare, fie se descarcă alt fișier, fie veți descoperi, după descărcare, că ați descărcat melodia incompletă sau o versiune modificată stupid. Nu, chiar nu glumesc, din 15 melodii pe care am încercat să le descarc, doar 4 au fost în regulă.

Drept urmare, dacă sunteți în căutarea unui program de descărcat muzică și ați ajuns la GinoPlayer, evitați-l. Nu este nici pe departe ceea ce promite pe site-ul oficial, nu permite redarea melodiilor, așa cum o face Songr și mai mult, pentru descărcări, sunteți trimiși pe un site pe care puteți ajunge și fără a-l instala. Sincer, chiar simt că mi-am pierdut vremea cu acest program și nu cred că se merită să repetați și voi greșeala mea. Totuși, dacă insistați…

Download GinoPlayer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *