Metode de activare pentru Windows | Cum se activeaza Windows

Sistemele de operare Windows pot fi folosite fără a fi activate timp de 30 de zile, iar asta deoarece Microsoft consideră că o lună de zile oferă utilizatorului timpul suficient pentru a decide dacă merită sau nu achiziționarea versiunii Windows testate. Totuși, compania oferă posibilitatea prelungirii perioadei de probă până la 90 de zile.

Pentru a prelungi perioada de probă în care sistemele de operare Windows pot fi folosite fără a fi achiziționate, rulați CMD cu drepturi administrative (click-dreapta pe iconița Command Prompt » Run as administrator) și executarea în acesta a comenzii slmgr -rearm:

Metode de activare Windows

După executarea acestei comenzi, perioada de probă a sistemului de operare Windows va fi prelungită cu 30 de zile. Nu executați această comandă de mai multe ori consecutiv, ci cu o zi înainte ca perioada de probă să expire. Astfel, executând această comandă o dată la 30 de zile, veți pute folosi sistemul de operare până la 120 de zile fără a trebui să-l achiziționați și activați cu o cheie oficială.

Un comentariu

  1. parca si vad vor aparea articole cu litere mari WINDOWS 12 VR valabil pe pc-uri din genaratia 7 sau 8 iar din ce am vazut pe siteul de la microsoft se va publica in 2019 dar nu se stie data exacta parca si vad ca despre windows 7 este vulnerabil exact ca windows xp imi vine sa va dau in cap de incompetenta si desteptaciune imbecila nu degeaba sintem o natie de tigani corupti vad ca cu vorba buna nu merge. link https://windowsreport.com/microsoft-windows-12/ sau pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=MhEm_7dfyDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.