Better Explorer: Explorer-ul din Windows 8, în Windows 7 și Vista

Better Explorer este o aplicație gratuită, ce a fost creata pentru acei utilizatori care (la fel ca mine), atunci când au testat versiunea Developer Preview a Windows 8 au fost de părere că noul Windows Explorer, datorită barei Ribbon, este mult mai practic decât cel existent în versiunile actuale a sistemului de operare creat de Microsoft.

better explorer

Pe lângă funcțiile copiate fidel de la viitorul Windows Explorer, Better Explorer vine și cu o noutate; navigarea pe tab-uri:

tab-uri in better explorer

E drept, o caracteristică nu chiar atât de flexibilă pe cât ne-am fi dorit (ex.: poziția tab-urilor nu poate fi modificată), însă destul de OK dacă nu suntem adepții lucrului cu mai multe ferestre.

Trebuie să vă avertizez că Better Explorer se află de moment în fază alpha și că nu funcționează chiar perfect. Oricum, datorită interesului pe care l-a generat, avem toate motivele să credem că micile probleme de stabilitate vor fi remediate chiar înainte de trecerea în noul an; eu unul abia aștept, nu de alta, dar îmi place atât de mult încât, dacă s-ar fi mișcat puțin mai rapid n-aș mai fi dezinstalat-o pentru a mă reîntoarce la xplorer2.

 Descarcă Better Explorer

3 Comentarii

  1. buna…iti urez si tie sarbatori fericite…cu aceasta ocazie as vrea sa iti cer si ajutorul… daca ai vrea sa ma ajuti…am o prietena care are problema cu tastatura…..sincer nici nu stiu exact sa iti explic exact ce are…de exemplu nu ii merge tasta ¨m¨ adica daca apes pe tasta imi apare un 0 pt ca tasta are in partea de sus un 0 , ca sa imi apara m trebuia sa apas tasta fn si apoi tasta m….si la tasta ¨p¨ daca apesi simplu apare un 5 pt ca are un 5 in partea de sus….la fel tre sa folosesc tasta fn ca sa iasa litera p…chetia asta se intampla si cu alte taste…ti.am doar doua exemple…am schimbat limba tastaturii (nu stiu daca m.am exprimat corect)si tot nu merge…ai putea sa imi dai o mana de ajutor te rog…asteapt mesaj…poop sarbatori fericite!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.