SyncDocs: Sincronizează folderele / documentele din calculator în Google Docs

Nu prea am de-a face cu documente însă în rarele cazuri când sunt nevoit să citesc / editez unul, apelez la Google Docs; nu de alta, dar nu se merită să instalez o suită Office doar pentru a o utiliza de două-trei ori pe lună.

Sincronizeaza folderele si documentele din calculator

SyncDocs este un utilitar Windows, care, pe lângă faptul că sincronizează automat conținutul unui folder din calculator în Google Docs, asociază fișiere: .doc, .xls, .ppt, .odt, .pdf, s.a.m.d., acestui serviciu. Cu alte cuvinte, ori de câte ori vom face dublu-click pe un document, acesta se va deschide automat în Google Docs.

Setări Syncdocs

Syncdocs dispune de două versiuni:

  • Shareware: permite sincronizarea unui număr nelimitat de fișiere (costă $19 /an).
  • Freeware:   permite sincronizarea a maximum 10.000 de fișiere.

Dacă nu vom folosi această aplicație pentru a sincroniza toate documentele departamentului de suport al Vodkafone unei companii de telefonie, cred că versiunea gratuită ne va fi mai mult decât suficientă.

toate documentele au fost sincronizate

Syncdocs este compatibil cu Windows 7, XP și Vista.

 Descarcă Syncdocs

Office

8 Comentarii

  1. Acest serviciu oferit de cei de la Google anume Google Docs este nemaipomenit doar prin simplul fapt ca iti poti salva documentele si accesa de oriunde, oricand.
    Bine de stiut ca exista si aplicatii care integreaza documentele dorite fiind mai usor pentru noi.
    Multumim!

  2. Cu ocazia serbarii Nasterii Domnului Isus Hristos doresc multa sanatate si liniste in suflet echipei programecalculator.ro , vizitatorilor sai si familiilor acestora !

  3. Sunt un fan inrait al Office-ului, asta o spun incalitate de scriitor dar, e intotdeauna bine sa mai ai la portofoliu si astfel de informatii!!! Thanks uploader…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.