CCleaner actualizat special pentru Windows 7 Service Pack 1

Cred că toți cunoașteți CCleaner (în caz contrar, click aici). Ei, acest excelent program gratuit de curățat și optimizat sistemul de operare tocmai a primit o actualizare care-l face să se integreze ca o mănușă pe Windows 7 cu Service Pack 1. Pe lângă compatibilitatea mărită, noua versiune vine și cu câteva schimbări minore.

CCleaner pentru Windows 7 Service Pack 1

În urmă cu câteva luni vă vorbeam despre lansarea versiunii 3.0 a CCleaner și dacă vă mai amintiți, în acel moment aveam ca noutate importantă funcția Drive Wiper; da, acea funcție cu care puteam șterge complet, fără a exista mai târziu vreo șansă de recuperare, toate datele de pe o anumita partiție. Acum noutatea este Service Pack 1; de fapt, compatibilitatea cu primul service pack al sistemului de operare Windows actual. Pe lângă asta mai avem și:

  1. Securitate imbunătățită la detectarea fișierelor de sistem.
  2. Mai multă compatibilitate cu datele de utilizator din Internet Explorer.
  3. Suport imbunătățit pentru Google Chrome.
  4. O ștergere mai bună în registrul rutelor aplicațiilor.

Și… Și atât. Cel puțin de moment. Ca de obicei, CCleaner vine in două versiuni: una pentru sisteme de operare de 32 biți și cealaltă, bineînțeles, pentru cele de 64 biți. CCleaner este gratuit, poate fi rulat pe orice sistem de operare Windows superior a XP, și chiar nu trebuie să lipsească din acele calculatoare de la care așteptăm o performanță cât de cât decentă.

 Download CCleaner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.