Cum poți face calculatorul mai rapid cu PowerTools Lite

Activitatea la calculator, de orice fel, are în timp efecte negative asupra sistemului de operare, reducându-i performanțele manifestate prin răspuns întârziat la comenzi, instabilitate, etc. Deci, este nevoie să intervenim, să-l readucem pe linia de plutire.

PowerTools Lite, un program gratuit, vă poate ajuta să vă reîmprospătați calculatorul într-un mod foarte simplu. După instalare, programul va face o analiză a calculatorului pentru a determina starea generală de „sănătate” și în special a registrului Windows, locul unde se stochează modificările produse de activitatea sistemului și a utilizatorului.

În scurt timp după rularea programului, veți avea rezultatul analizei automate, conform căruia va trebui să rulați modulele necesare reparării calculatorului.

PowerTools Lite fa-ti calculatorul mai rapid

Primul modul oferă posibilitatea de selecție personalizată a diferitelor elemente da scanat și curățare ulterioară, de ignorare, etc. Caracteristicile fiind destul de stufoase, se adresează mai mult cunoscătorilor, însă un începător le poate utiliza pe cele implicite. Deci, click pe Start.

PowerTools Lite - Scanarea Windows Registry

Rezultatul va fi afișat după ceva timp, având posibilitatea reparării automate prin apăsarea butonului Fix, sau personalizată Custom fix.

Reparare erori registru cu PowerTools

Al doilea modul, Immunize my computer, previne accesarea diverselor pagini web, cunoscute ca distribuitoare de malware. Practic, acest modul va edita fișierul de sistem host, adăugând un număr de adrese web (lines) din baza sa de date, nemaiavând acces la acele site-uri. Bineînțeles, ulterior, puteți edita manual acel fișier de sistem (avansat).

În următorul modul, Backups, veți găsi punctele de restaurare create de PowerTools Lite înaintea executării proceselor de curățare, imunizare. Dacă după o asemenea acțiune constatați că ceva vă nemulțumește, aveți posibilitatea de a restaura sistemul de operare la starea inițială, dinaintea execuției.

PowerTools Lite Backup

Opțiunile programului nu necesită modificări, decât în partea de personalizare, după preferințe. Totuși menționez posibilitatea de a crea scurtături ale diferitelor module pe desktop sau în meniul Start.

Setari PowerTools

PowerTools Lite poate fi rulat în toate versiunile Windows, indiferent de arhitectura sa.

Download PowerTools Lite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.