Cum se activeaza / dezactiveaza accelerarea hardware in Firefox

Cu cateva zile in urma a fost lansata versiunea 4.0 a Internet Browser-ul Firefox, asa ca voi profita de acest eveniment pentru a va arata cum puteti activa si/sau dezactiva accelerarea hardware in principalul rival al Internet Explorer.

cum se activeaza accelerarea hardware in Firefox

In cazul Browser-ului Google Chrome activarea accelerarii hardware a fost mult mai complicata decat in cazul de fata si spun asta deoarece in Firefox, asa cum probabil v-ati dat seama, dupa vizualizarea imaginii de mai sus, este suficient sa-i accesam optiunile de configurare si in acestea, sa selectam (daca nu este selectata deja), caseta „Foloseste accelerarea hardware atunci cand este disponibila„:
Cum se activeaza / dezactiveaza accelerarea hardware in Firefox

Aplicam modificarile si repornim Internet browser-ul Firefox. Incepand din acest moment, daca accelerarea hardware este disponibila, aceasta se va auto-activa pentru a ne oferi o performanta mai buna in timpul navigarii pe Internet.

14 Comentarii

  1. Salut, am o intrebare of topic….. dupa ce pc intra in stand by si il redeschid… imi apare totul normal dar mausul nu se mai misca totul este blocat de la ce este si nici task managerul nu imi merge decat daca ii dau restart ……si dupa restart imi spune daca vreau sa pornesc wind normal sau in safe mod…..scuze de ortografie :( :(

    1. Comentariile apar doar dupa ce sunt aprobate. In acest mod nu-mi scapa niciodata comentariile in care imi sunt adresate intrebari si pot sa raspund la ele atunci cand sunt logat pe blog. Da, am vazut ca erau cateva comentarii duplicate dar am sters dublurile si am lasat doar unul singur la care tocmai ti-am raspuns.

  2. Cu accelerare și cu tot ce vrea firefox … nu au făcut nimic în ce privește consumul ! Așa că eu l-am îngropat și am trecut la Chrome! ;)

    1. Da, Chrome chiar e OK din aproape toate punctele de vedere si in ultima vreme mai toti isi bat capul cu crearea de extensii pentru el; sper ca si eu sa ma decid in urmatorul an ce browser sa folosesc permanent; de moment chiar n-am preferinte intre Chrome, Firefox si Opera…

        1. Mda, un subiect in care prefer sa nu intru fiindca pe marginea lui se poate crea multa polemica. Multe aplicatii, sisteme de operare si servicii Web fac asta insa nah, „asa-i modelul”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.