Cum se instaleaza Windows 7 de pe USB

Deoarece am observat că mai există încă persoane care nu știu cum se instalează Windows 7 de pe USB (pendrive), am decis să revin cu un articol în care să vă prezint o nouă aplicație capabilă să creeze, pornind de la un Retail DVD a sistemului de operare Windows 7, un stick USB de instalare:

1-Cum se instaleaza Windows 7 de pe USBKoala, aplicația al cărei aspect tocmai l-ați cunoscut, este foarte ușor de utilizat și pe lângă asta, ea nu necesită instalare pentru a funcționa. După ce descărcați arhiva .ZIP in care se află și-i extrageți conținutul pe Hard Disk, un dublu-click pe executabilul revelat în urma dezarhivarii va fi suficient pentru a o rula și a putea începe crearea stick-ului bootabil.

Procesul este simplu și constă în selectarea DVD-ului de instalare a Windows 7 (săgeata 1), și a memoriei USB (săgeata 2) cu o capacitate de stocare egală sau superioară a 4 GB (eu am utilizat un stick de 8 GB).  Nu ne mai rămâne decât să facem click pe Start și să așteptăm ca procesul să fie finalizat.

Stick-ul de instalare proaspăt creat îl vom conecta la calculatorul pe care dorim să instalăm sistemul de operare Windows 7 și a cărui BIOS vom fi nevoiți să-l setăm să booteze de pe un astfel de dispozitiv ( de obicei, meniul de bootare este afișat dacă apăsăm una din tastele F9, F10 sau F12 la câteva secunde după pornirea calculatorului).

  Download Koala

9 Comentarii

    1. Pornește PC-ul de pe un disc de instalare al Windows 7 și, în loc de a continua cu instalarea, alege repararea sistemului. După ce sistemul a fost reparat ți se va cere să repornești PC-ul. Problema ar trebui să se rezolve.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.