Descarcă mai rapid cu Free Download Manager

Nu cred că un manager de download mai reprezintă o noutate pentru un utilizator de calculator. În articolul de față am sa va vorbesc despre un manager gratuit, așa cum bine sugerează și denumirea sa, Free Download Manager. Față de managerul implicit al fiecărui browser, acesta accelerează viteza de descărcare a fișierelor, prin divizarea lor pe secțiuni și descărcarea simultană a acestora. Astfel, după spusele dezvoltatorului, viteza de download poate fi de 6-7 ori mai mare decât cea normală.

Descarca mai repede cu Free Download Manager

Avantajul folosirii unui manager de download mai constă și în posibilitatea reluării unei descărcări întrerupte din diverse motive, fără a fi nevoie reluarea întregului proces. De asemenea, tot legat de această caracteristică, se poate programa o descărcare, după care calculatorul să fie oprit automat de program.

programere descarcare

Una din opțiunile de bază ale Free Download Manager este posibilitatea activării suportului pentru protocolul BitTorrent și asocierea cu fișierele .TORRENT descărcate cu clientul instalat în calculator. În acest fel, managerul de download poate prelua anumite sarcini, cum ar fi limitarea numărului de conexiuni upload/download, activare caracteristica DHT, etc.

Free Download Manager poate fi rulat în toate versiunile sistemului de operare Windows, începând cu XP SP1, până la ultima versiune Windows 8 inclusiv, indiferent de arhitectura sa.

 Download FDM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.