Download TuneUP Utilities – Optimizare PC de la A la Z

Cu greu m-am decis să scriu un articol despre TuneUP Utilities și nu am evitat acest moment fiindcă am avut îndoieli referitoare la importanța lui când vine vorba despre revigorarea sistemului sau mai știu eu ce alt aspect, nu, nu! Singura piedică, dacă o pot numi așa, era prețul său, puțin piperat pentru buzunarul unui angajat din România: 50 $ (49,95 preț real). Totuși, ținând cont de faptul că acesta poate fi utilizat precum un vaccin anti-lentitudine timp de 14 zile calendaristice, iată-mă aici, vorbindu-vă despre cel ce este fără nici un fel de dubii cel mai bun program de optimizare a sistemelor de operare Windows, TuneUp Utilities:

TuneUp Utilities

TuneUp Utilities este un pachet format dintr-o excelentă colecție de utilitare de curățare și optimizare a Windows-ului cu care putem îmbunătăți considerabil performanța acestuia, eliminând fișierele inutile, dezactivând caracteristici  pe care nu le întrebuințăm, înlăturând rămășițele cu care ne-am pricopsit în urma instalării și dezinstalarii unei aplicații care nu ne-a convins suficient pentru a o menține, defragmenta Hard Disk-ul, organiza fișierele, etc.

Noutăți în comparație cu versiunile anterioare:

Principala noutate ale acestei noi versiuni este fără doar și poate, funcția „Program Deactivator„. O funcție incredibilă de care mi-a fost dor, fără să știu că există sau va exista vreodată ! Jur ! Da na, pentru ca să mă înțelegi și să nu mă crezi „dus cu pluta pe Dunăre”, am să-ți explic ce face acest inovator feature:

Program Deactivator din TuneUp Utilities

Cu Program Deactivator putem dezactiva toate procesele aplicațiilor pe care le utilizăm rar dar de care nu vrem să ne despărțim nici în ruptul capului. Dezactivând aplicația prin această metodă obținem același rezultat pe care l-am fi obținut, dacă am fi dezinstalat permanent aplicația din calculator. În consecință: consumul de resurse implicit este eliminat complet până în momentul în care avem nevoie de ea; o rulăm, iar TuneUp Utilities o reactivează automat.

După cum poți observa și din imaginea de mai sus, aspectul softului a suferit schimbări radicale și cred că avea nevoie de mult de un proces gen „frumusețe pe muchie de cuțit”; în versiunea anterioară era foarte ușor să te pierzi în bogatul meniu și în multele butoane  care erau suficient de inestetice încât să-ți fie frică să le atingi.

Dacă vrei să probezi TuneUp Utilities, poți să-l descarci de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.