Program de deblocat telefoane cu Windows Phone 7 | Jailbreak WP7

Și uite că s-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple: a fost făcută publică prima aplicație cu care Windows Phone 7 poate fi deblocat, pentru ca programele obținute din orice altă sursă decât Marketplace (Microsoft impune plata unor 99 $/an pentru folosirea serviciului), să poată fi instalate fără complicații în orice smartphone cu acest sistem de operare; procesul în sine e… mai pe scurt, un fel de jailbreak pentru WP7.

Program de deblocat telefoane Windows Phone 7

Practic, asta înseamnă că acele apps pentru Windows Phone 7 a căror publicare în Marketplace este împiedicată de Microsoft (ex: orice app bazat în APIs private sau care încalcă orice altă conditiie cerută de oficialii din Redmond), vor putea fi instalate și utilizate. Aplicația despre care vă vorbesc se numește ChevronWP7 și a fost creată de LongZhend & Rafael Rivera iar pentru a o putea utiliza chiar nu ai nevoie de nici un fel de training: conectezi telefonul la PC prin USB, faci click pe Unlock, și… GATA! Da, așa de simplu!

Concluzie:

Știam că mai devreme sau mai târziu vom fi martorii lansării unei astfel de soluții, întrebarea formată dintr-un singur cuvânt și a cărei răspuns tocmai l-am aflat era „Când ?!?„.

Și presupun că în câteva zile nenea Steve ne va comunica ce „unitate de măsura” va utiliza pentru a lua măsurile pertinente unei astfel de lansări…

 Download ChevronWP7

Pe programecalculator.ro: Programe recomandate pentru Windows Phone 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.