EagleGet: un manager de download gratuit, excelent

Există multe utilitare ce ne sunt de ajutor în procesul de descărcare a fișierelor de orice fel de pe Internet. În primul rând, viteza de download rezultată este superioară, descărcarea făcându-se din mai multe locații simultan. În al doilea rând, trebuie remarcată multitudinea de opțiuni oferite față de managerul implicit al unui browser. EagleGet este un asemenea manager de download, o alternativă gratuită a vestitul Internet Download Manager, cunoscut sub denumirea de IDM. Interfața sa este simplă, intuitivă, cu aspect Metro UI, împărțită pe categorii în panoul stâng: Media, Documente, Software și arhive comprimate.

EagleGet Manager de download

EagleGet are integrare perfectă cu browser-ele Internet Explorer, Firefox, Chrome și Opera. Similar IDM, EagleGet poate prelua, programat sau instantaneu, link-urile de download de pe o pagină web. Orice sarcină de descărcare preluată este afișată în interfața programului, având diverse opțiuni, având suport pentru protocoale tip HTTP, HTTPS, MMS și RTSP.

EagleGet Downloads

Programul susține în procesul de descărcare fișiere tip EXE, ZIP, MP3, MP4, WAV, PDF, AAC, FLAC, OGG și multe altele, fiind practic nelimitat. Tipul de fișiere se poate adăuga la cele existente în cadrul configurației EagleGet. Pentru fiecare descărcare aveți posibilitatea de a configura lansarea automată atunci când procesul este complet. De asemenea, EagleGet are integrat un video-sniffer, ceea ce permite descărcarea unui fișier video de pe portalurile de profil, printr-un singur click.

Mai mult de atât, programul vă permite selectarea conexiunilor la Internet și verificarea integrității fișierelor după ce descărcarea este completă. În plus, există opțiunile de a scana fișierele descărcate cu antuvirusul instalat și alegerea unei acțiuni la finalizarea unei descărcări programate, respectiv oprirea calculatorului, hibernare sau standby (Sleep).

În încheiere, vă recomandăm cu căldură EagleGet, fiind un program de încredere care vă poate ajuta să descărcați rapid și eficient, muzică, clipuri video, programe și documente de orice fel.

 Download EagleGet

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.