Fă ca Wallpaperul să se schimbe automat în funcție de starea vremii | Weather Desktop Background Changer

Să vezi în fiecare zi un desktop cu același tapet nu e plăcut deloc și sunt sigur că cei din Microsoft și-au dat seama de asta; altfel nu-mi explic de ce Windows 7 dispune de o funcție care se ocupă de schimbarea automată a wallpaper-ului la un anumit interval de timp. Totuși, nu-i așa că ar fi mult mai interesant dacă am putea îmbina utilul cu plăcutul ?!?

Wallpaperul se schimba in functie de vreme

Aplicația despre care vă voi vorbi în continuare, Weather Desktop Background Changer, schimbă fundalul desktopului în funcție de starea vremii. În acest mod, după ce am setat în aceasta, orașul în care locuim (sau în cazul în care acesta nu este listat, un oraș apropiat domiciliului nostru), în momentul în care cerul va fi înnorat, wallpaperul afișat pe desktopul nostru va fi unul în care vom putea admira un peisaj de unde, bineînțeles, nu vor lipsi norii.

Schimba Desktopul in functie de starea vremii Totusi, configurarea programului Weather Desktop Background Changer nu este atât de simplă precum pare și spun asta deoarece la prima rulare a sa, după ce am setat locația noastră, va trebui să facem click pe butonul „Change Background” și din tabelul ce se va deshide să asociem unul din cele 31 de peisaje climei ce-i corespund. Cam migălos, știu, dar rezultatul ne va demonstra că s-a meritat efortul.

Weather Desktop Background Changer se integrează perfect în Windows 7 (mda, din păcate pentru utilizatorii de XP și/sau Vista, funcționează doar în Windows 7), și afișează starea vremii în taskbar-ul acestuia punându-ne la dispoziție câteva săgeți prin intermediul cărora, vom putea vizualiza prognoza meteo pentru următoarele patru zile calendaristice.

Cât despre părțile mai puțin plăcute ale acestei aplicații puține ar fi de spus; de altfel, în afară de faptul că aceasta nu afișează un wallpaper corespunzător orelor nocturne, nu am observat nimic altceva care să nu-mi placă.

  Download W.D.B.C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.