Cum se face un backup al licenței Windows și Microsoft Office și cum se restaurează acesta

Prima grijă a oricui după instalarea unui sistem de operare Windows este activarea sa. Asta, în cazul în care dețineți un DVD original cu Windows, inclusiv cheia produsului pe care o veți găsi imprimată pe acesta. Nu că ar fi cine-știe-ce filozofie să introduci cheia și să activezi produsul, dar o restaurare este mai comodă. Acest lucru este valabil și pentru Microsoft Office 2010/2013. Advanced Tokens Manager este un utilitar Windows ce poate executa un backup al licenței Windows și/sau Microsoft Office 2010/2013 apoi, în eventualitatea reinstalării celor amintite, permite restaurarea activării.

Backup Licenta Windows & Office

Utilizarea sa este foarte simplă, tot ceea ce aveți de făcut este să dați click pe Activation Backup, în cazul în care doriți să executați un backup al activării Windows. În cazul lui Microsoft Office 2010/2013, va trebui mai întâi să selectați produsul în partea de jos a interfeței. Veți primi o atenționare importantă despre posibilitatea restaurării activării, cu condiția să nu aduceți modificări majore hardware-ului existent, inclusiv aceleași drivere instalate (în cazul Windows). Vă recomand să o citiți cu atenție.

Restore licenta Windows & Officeq

Backup-ul va fi creat în același folder cu al utilitarului și nu trebuie mutat, fiind detectat automat în cazul unei restaurări. După crearea acestui backup (token), butonul Activation Backup se va schimba în Activation Restore, în așteptarea restaurării sale.

Advanced Tokens Manager poate fi rulat cu succes în Windows Vista / 7 / 8 / 2008 / Server 2012. De asemenea, are suport doar pentru Microsoft Office 2010 și 2013.

Download

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.