Facebook Messenger | Downloadează Messengerul oficial al Facebook, pentru Windows

Facebook Messenger a fost lansat oficial vinerea trecută, după doar câteva ore de la filtrarea sa pe Internet; și-mi place! De altfel, deoarece funcția de chat a portalului este cea pe care o utilizez cel mai mult, de o bună bucată de vreme așteptam acest moment.

facebook messenger pentru windows

Facebook a început să testeze primul său client oficial de instant messaging în urmă cu o lună, oferindu-l unui număr limitat de utilizatori; și se pare că totul a decurs conform planului…

La prima rulare a Facebook Messenger pentru Windows, acesta va afișa butonul de autentificare ce ne va trimite la facebook.com/desktop/login pentru a ne loga folosind adresa de email asociată și parola de acces la contul personal.

autentificare facebook messenger

La autentificare, pentru a putea folosi Facebook Messenger fără a fi nevoiți să păstrăm o sesiune a Facebook deschisă în Internet Browser, facem click pe butonul „Păstrează-mă autentificat„:

pastreaza autentificat pe facebook messenger

Facebook Messenger asigură accesul spre trei dintre cele mai importante caracteristici ale portalului de socializare, respectiv: chat, notificări și Ticker.

La închidere, programul se comportă la fel ca orice alt client de instant messaging; adică se minimizează în System Tray. Tot aici vom regăsi, pe lângă butonul Log out și funcția „Dock Window To Right” (reprezentată și de butonul poziționat în coltul drept-inferior al Facebook Messenger), cea care atașează clientul pe lateralul drept al monitorului.

Facebook Messenger » System Tray » Dock Window To Right

De precizat faptul că Facebook Messenger poate fi instalat doar în Windows 7.

 Download Facebook Messenger

6 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.