Filme Online Gratis cu Subtitrare in Limba Romana

Filme Online Gratis (cu Subtitrare in limba Romana) se pare ca formeaza noua sectiune a portalului YouTube. Nimeni nu se indoia de faptul ca acest serviciu va continua sa creasca insa putine  credeau ca vom fi martorii unui astfel de eveniment. Acum pe bune, chiar credeai ca YouTube va oferi vreodata filme complete pentru a fi vizionate gratis de oricine, indiferent de tara in care se afla ?!? Eu unul nu, si trebuie sa marturisesc ca de ieri de cand am aflat vestea am preferat sa vizionez cateva filme pentru a ma asigura ca nu este vorba despre vre-o campanie temporara de promovare a serviciului de inchirieri de existenta caruia stim majoritatea de o buna bucata de vreme.

Filme Online Gratis cu Subtitrare

Inainte sa va bucurati prea tare trebuie sa stitii ca filmele publicate in noua sectiune sunt genul de filme pe care le poti viziona seara de seara la Pro Tv, Antena 1, Prima & Etc. Cum adica ?!? Adica nu e vorba despre acele filme ce au fost facute anul acesta, anul trecut sau acum doi ani. Deci, e vorba despre filme difuzate de televiziunile din Romania.

Daca nu esti una din persoanele care inteleg engleza indeajuns de bine incat sa poate urmari un film fara a avea nevoie de ajutor, ai posibilitatea de a activa subtitrarea:

1-Home-Gratis-pe-YouTubeSunt sigur ca majoritatea cititorilor acestui blog stiu cum se activeaza subtitrarea insa la fel de sigur sunt si ca multi altii, in ciuda faptului ca butonul se afla in „vazul lumii”, nu aveau nici idee ca aceasta optiune exista.

Cum activam subtitrarea: Imediat dupa ce am ales filmul ce dorim sa-l vizionan si acesta a fost deschis intr-o noua fereastra facem click pe butonul „CC” marcat cu rosu, care se afla in partea dreapta inferioara a chenarului de vizionare.

2-Activeaza-Subtitrari Alegem din lista ce se va deschide optiunea „Translate Captions” apoi alegem din noua lista limba Romana. Vom fi instiintati de un mesaj ca traducerea nu va fi realizata chiar perfect si ca este vorba de un proces automat, aflat in stagiul „Beta”. Mai pe intelesul tuturor: filmul este tradus putin mai bine decat ti l-ar traduce un locuitor ai orasului Gheorgheni din jud. Harghita. Dar se intelege destul de bine…

3-Subtitrare-Limba-romana-FilmeIn orice caz, cred ca noua sectiune vrea sa-i convinga pe producatorii de filme si continut multimedia ca se poate scoate un profit bunicel si din alte metode decat cele traditionale.

Daca stam sa ne gandicei ce acceseaza zilnic acest portal, nu pot sa ma gandesc la ce venituri ar putea genera un film al unui actor foarte cunoscut si apreciat in lumea intreaga.

Cred ca mai multa palavrageala nu isi are rostul asa ca azi, va invit pe toti la orice film doriti sa vizionati ?!? Cum unde ?!? La cinematograful YouTube.com/movies„.

20 Comentarii

    1. Fa o proba: dezactiveaza-le e toate. Restarteaza Firefox-ul si reincearca. Daca nici asa nu merge, dezinstaleaza Firefox, restarteaza PC, reinstaleaza Firefox si Flash Player-ul apoi reincearca.

    1. Fa o proba: dezactiveaza-le e toate. Restarteaza Firefox-ul si reincearca. Daca nici asa nu merge, dezinstaleaza Firefox, restarteaza PC, reinstaleaza Firefox si Flash Player-ul apoi reincearca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.