Încă un program de descărcat muzică ce merită cunoscut: MP3jam

Ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi în compania melodiilor preferate? Dar, de multe ori te întrebi, de unde o descarci? Metodele clasice sunt destul de incomode, așa că vă propun un program de descărcat muzică numit MP3jam, cu ajutorul căruia avem posibilitatea să descărcăm toate melodiile artiștilor noștri preferați.

MP3jam - program de descărcat muzică

În cadrul procesului de instalare, vă recomand puțină atenție, deoarece există oferta de instalare a două programe terțe, care nu vă sunt de folos împreună cu MP3jam. Interfața programului este cât se poate de minimalistă, conținând doar ceea ce este necesar.

Căutarea se poate face după numele interpretului, al melodiei, sau al albumului preferat. După ce ați găsit ceea ce ați căutat, aveți opțiunea de a descărca întregul album, sau doar o piesă din respectivul album. Mai mult, puteți reda piesa respectivă cu ajutorul player-ului integrat. În dreptul fiecărei piese este afișată dimensiunea sa în MB, plus un buton care va deschide o pagină web, unde există o previzualizare video a piesei respective și posibilitatea de descărcare cu MP3jam.

MP3jam - aculta melodiile inainte de a le descarca

În secțiunea History veți găsi lista cu conținutul descărcat în timp, iar în opțiunile programului veți putea modifica locația de descărcare implicită. În concluzie, MP3jam este un program de descărcat muzică de care merită să ținem cont atunci când nu reușim să obținem melodiile preferate prin alte metode.

Download MP3jam

4 Comentarii

  1. Absolut fantastic ce poate sa faca softul asta…si in plus nici nu”mi-a bagat pe gat”cele doua programe terte amintite in articol. Pacat ca nu am stiut de el de mai mult timp. Muzica o luam ori de pe DC++, ori de pe un add-on care-mi transforma videoclipurile in MP3. Noroc ca mi-am facut feed RSS la sit-ul vostru ca altfel nu l-as fi descoperit.

  2. Dupa ce am descarcat un album a inceput sa imi ceara 10 dolari pentru a putea sa mai descarc alte albume plus ca se misca cu o viteza de melc la cei 20mb ai mei .Mai stiti programe asemanatoare de download albume dar sa apara si coperta cum apare la acesta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.