Încă un program gratuit cu care, cică, îți poți ascunde adresa IP: Hideman

Dacă ești în căutarea unui program gratuit cu care să îți poți ascunde adresa IP, atunci fă bine și ocolește Hideman! Știu că multe bloguri l-au recomandat dând de înțeles că este una dintre cele mai bune soluții de acest gen a tuturor timpurilor dar eu unul m-am chinuit cu el în zadar, mai bine de două ore încercând să-l conectez la unul dintre serverele care, cică, pot fi utilizate gratuit până la acumularea a 2 GB de trafic sau un total de 5 ore de utilizare.

Hideman

Am luat toate serverele la rând, s-a scurs prima oră dar programul tot nu a reușit să conecteze. L-am instalat și pe Windows 8 însă cu același rezultat: O pierdere totală de timp, o căruță de nervi, trei sfinți pomeniți și o mână de programatori pomeniți cum se cuvine…

Teoretic, programul ar fi trebuit să se conecteze în câteva secunde și odată epuizată prima oră gratuită de utilizare, să poți activa alta dintre cele 5 disponibile:

alta oră

Practic, programul nu s-a conectat nici după mai bine de o oră (cele 26:24 minute rămase aparțin orei secundare solicitate) fiind lăsat să aleagă automat oricare dintre serverele disponibile:

nu conectează

Concluzia nu poate fi decât una și o cunoașteți cu toții. Așadar, care ar fi programele gratuite la care putem apela cu încredere în momentul de față ?!? Iată propunerile mele:

 • CyberGhost (poate fi utilizat gratuit timp de 30 zile).
 • Hide IP NG (soft 100% gratuit; relativ bun)
 • UltraSurf (gratuit însă limitat doar la utilizarea pe anumite site-uri)
 • Spotflux ( gratuit însă oferă o conexiune destul de modestă)

Hideman nu mi-a fost de folos nu vrea să spună că și în cazul vostru ar trebui să se întâmple la fel. Oricum, părerea mea o cunoașteți și rămâne la aprecierea voastră dacă îl veți instala ori nu.

Download Hideman

9 Comentarii

 1. La mine a reusit sa se conecteze dupa 5-6 secunde dar aia cu Your Location nu apare oricat las lasa dar a schimbat IP-ul.Am rulat programul pe Windows 8 Realese Preview x64.Incearca totusi sa reinstalezi programul poate merge sau un restart.

 2. Îmi place foarte mult CyberGhost, dar la versiunea comenrcială, că la aia gratuită mi se pare că se conectează prea greu.

 3. „CyberGhost (poate fi utilizat gratuit timp de 30 zile).”
  cyberghostu-ul free poate fi rulat cat doresti, dar esti limitat la 1GB trafic/luna

 4. de ce imi raman paginile pe care le deschid blocate dupa ce dau ctrl-alt-delet si revin inapoi pornesc toate paginile dupaca cateva min tot asa si repede de cate ori se blocheaza ce as putea face

   1. Da am incercat si cu alte browsere si cu ask.forwindows.net si .com si tot nimic pana la urma a mers cu un proxy deci clar la mine pe RDS nu vrea pfffff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.