Medal of Honor – Noua Versiune

Dupa cativa ani de absenta, Medal of Honor pare ca va fi resuscitat in curand. Desii se credea ca nu va mai exista o viitoare versiune a acestuia, blogurile de specialitate din intreaga lume au raspandit vestea cu care va intampin si eu.

In acest moment, se lucreaza la noua versiune a jocului; versiune care va fi disponibila in Europa la jumatatea lunii Octombrie a acestui an.

1-Medal of HonorGreg Goodrich, producator executiv al cunoscutului joc, in timpul acordarii unui interviu, spunea urmatoarele:

„‘Medal of Honor’ infatisarea autentica a razboiului actual. Inspirat in persoane reale si bazat pe intamplari reale, ‘Medal of Honor’ pune jucatorii in pielea soldatilor din ziua de azi, incepand cu cei din infanterie si terminand cu operatorii Tier 1.”

EALA, studioul care se ocupa de crearea jocului impreuna cu EA DICE (Digital Illusions Creative Entertainment), se inspira din misiunile avute de soldatii fortelor armate ale SUA pentru a reflecta cat mai bine posibil, realitatea de care vorbea Greg Goodrich. Totusi, pentru a putea trai senzatia  oferita de noua versiune a jocului Medal of Honor, trebuie sa asteptam pana in toamna.

Cat despre compatibilitate, se zvoneste ca jocul va fi disponibil pentru Windows XP, Vista si Windows 7. Despre resurse, nu s-a comentat nimic, inca; oricum ar fi prea devreme…

+ info | Medal of Honor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.