Player multimedia cu posibilități de editare audio-video

Poate spune cineva „da, acest player este cel mai bun!”? Nu ar fi corect, deoarece, cel mai bun player este acela care răspunde necesarului fiecăruia. E în funcție de redarea multiplelor formate media, a funcțiilor de modificare a fișierelor multimedia redate, etc.

În acest context, vă propun să testați AV Media Player Morpher, un player multimedia gratuit, ce oferă multiple abilități de randare și editare audio-video, culminând cu redarea filmelor 3D, o tehnologie de ultimă oră.

1-AV Media Player Morpher-interfata

Interfața player-ului este plăcută, puțin diferită de a celorlalte, semănând cu interfața unui player pentru terminale mobile, permițând accesul la caracteristicile integrate și, totodată la deschiderea rapidă a fișierelor media.

AV Media Player Morpher poate reda o gamă largă de formate media, din care amintesc MP3, 3GP, ACC, MPEG-4, WMV, WMA, AVI, DivX, MOV, Xvid, deci și posibilitatea redării discurilor. Panoul Media Player Morpher oferă posibilitatea modificării unui fișier media redat. Astfel, modulul Audio Tools oferă un editor audio, convertor, înregistrare audio din diverse surse, copierea unui CD audio sau aplicarea unor efecte de excepție cu Audio Morpher.

Principalele instrumente ale programului

Video Tools are integrată funcția Karaoke, utilă în cazul în care doriți să creați un videoclip pe coloana sonoră a unui fișier audio, pentru a vă dovedi abilitățile artistice. De asemenea, cu ajutorul său, puteți crea sau edita subtitrări pentru filme. Pentru a beneficia de Video Karaoke Maker, va trebui să-l descărcați și instalați prin simplu click pe funcție.

Tot în secțiunea Video Tools, puteți descărca videoclipuri de pe principalele portaluri: Vimeo, Metacafe, Blip, Dailymotion, Facebook și multe altele.

2-AV Media Player Morpher-download-video

Modulul Utilities permite încărcarea de conținut media pe YouTube, Make4fun și DailyMotion, cu posibilitatea de stabilire a statutului respectiv, public, privat, alocării tag-urilor și categoriei din care face parte acel video. Desigur, este necesară autentificarea pe portalul respectiv.

3-AV Media Player Morpher-upload-media

În privința redării filmelor, AV Media Player Morpher suportă subtitrările, chiar și diacriticile specifice limbii române, redarea în modul fullscreen, opțiunile de repetare, redare în buclă, cât și posibilitatea creării de playlist-uri.

Așa cum v-am spus, player-ul permite aplicarea de efecte audio-video dintre cele mai variate în timpul redării unui fișier, însă pentru rezultate de o mai bună calitate vă recomandăm să utilizați unul dintre softurile de editare video special concepute în acest scop.

4-AV Media Player Morpher-efecte-audio-video

Egalizatorul de sunet dispune de o serie de presetări, ai căror parametri se pot modifica după preferințe, reglajul făcându-se în procente sau în decibeli, pentru cunoscători. Am testat personal funcția, m-a uimit și m-a încântat în același timp, fiind aproape profesională.

5-AV Media Player Morpher-egalizator-grafic

Funcția Sorround conține la rândul ei 10 presetări de redare a sunetului în funcție de mărimea și acustica sălii, sau camerei de redare, plus posibilitatea alegerii numărului de căi de redare, de la 4+1, la 7+1, bineînțeles, raportat la placa audio disponibilă în calculator.

6-AV Media Player Morpher-efecte-sonore

Despre opțiunile oferite de AV Media Player Morpher nu am să va spun prea multe, fiind foarte simple. Astfel, puteți opta pentru redare multiplă de fișiere media, alegerea comenzilor rapide ale tastaturii, aplicarea diferitelor efecte, cât și posibilitatea asocierii cu diverse formate media.

În încheiere, vă las pe voi să trageți concluziile după ce veți testa player-ul. Părerea mea, este că merită!

Download

2 Comentarii

  1. la diacritice in srt nu poate vede tote diacriticile adica tz sh intelegeti c vreau sa scriu ca nu am diacritice.instalata pe calc .restul le vede.nu are o selectare a limbii sa poti face modificari sau nu am descoperit eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.