Particularizează desktopul sistemului de operare Windows 7 lăsându-te inspirat doar de propria-ți imaginație !

Nu-mi place să fiu o „altă oaie din turmă” ! Urăsc șabloanele și rutele prestabilite… urăsc să am ceea ce are toată lumea și de multe ori amestec cunoștințe, sfaturi și trucuri pentru a crea chestii originale. Tema prezentată în continuare a fost construită precum un puzzle din diverse elemente care, unite cu puțin gust, au contribuit la obținerea rezultatului pe care-l puteți observa în imaginea de mai jos:

tema particularizata pentru windows 7

Și nu ! Să nu crezi că a fost greu de obținut această temă incredibil de atractivă ! După cum iți spuneam ceva mai devreme, Internetul ne oferă tot ce avem nevoie pentru a crea ceea ce ochii nimănui n-au văzut vreodată ! Important e să căutăm idei înarmați cu o răbdare de fier, să încercăm tot ce găsim și să fim dispuși să experimentăm noi propuneri. Asta este unica rețetă de care avem nevoie pentru a realiza ceva de care putem fi mândrii, unic în lume !

Și acum ce ? Vrei să știi ce s-a folosit la realizarea temei, nu ? E OK, îți spun! Nu-i secret de stat ! Uite de ce ai nevoie:

Mai găsești undeva o temă pentru Windows 7 mai originală decât asta ? Păi vezi… Despre asta era vorba ! Să ai un Windows unic, de invidiat și imposibil de… clonat !

Un comentariu

  1. interesanta tema rainmeter
    nu am reusit insa sa am cifrele si literele in acelasi stil ca cel prezentat in fotografie
    multumesc mult
    astept sugestia solicitata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.